KPN

KPN - Freelance SDN Network Engineer (ZZP)

Posted Dec 27, 2022
Project ID: 27650
Location
Zoetermeer, Zuid-Holland
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
11 months , 4 weeks
Starts: Jan 16, 2023
Ends: Jan 16, 2024
Payrate range
45 - 60 €/hr
Application Deadline: Jan 4, 2023 1:00 PM
  • Duur opdracht minimaal 1 jaar

  • Mogelijkheid tot thuis werken waarbij minimaal 1 dag per week op locatie Zoetermeer (meestal donderdag) gewerkt zal worden.

  • Must: Werkervaring Cisco Merraki



Korte beschrijving afdeling (cultuur, mentaliteit, sfeer)

De afdeling bestaat uit 27 collega’s van divers pluimage zoals Proces Managers, Technical Engineers, Teamleads, Planners, Architect. Merendeel betreft Netwerk Engineers die zich vooral als taak hebben om o.b.v. een gestandaardiseerde leverproces (standaard way of work, automation, processen, IT) SDN netwerken uit te rollen voor grootzakelijke (LCE) en Corporate klanten. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met keten partijen binnen KPN, zoals Sales (offering en S&OP), Logistiek (HW leveranties), orderinleg, development en billing. De dienst en daarmee de afdeling is voor KPN begrippen jong van opzet omdat de SDN diensten nog maar een paar jaar geleden in de markt zijn gezet. Desalniettemin een bewezen portfolio concept wat maakt dat we in 2023 een substantiële groei zien. Het team is hecht, flexibel, zelfstandig en de samenwerking verloopt zeer natuurlijk waarbij het ‘pakken van ownership’ als vanzelfsprekend wordt gezien

Het betreft pre-/ post configuratie werkzaamheden, netwerk changes en remote installatie ondersteuning

Kennis en netwerkcertificering (bijv. CCNA/ CCNP) is een pre

Het betreft Cisco Meraki product technologie.

Netwerk Installaties zullen met name voor Ahold in de vroege ochtenduren plaatsvinden. Op toerbeurt deelname aan ‘ochtenddienst’ tussen 6 en 8 uur (voorlopige afspraak) is een vereiste. Dit heeft te maken met het feit dat deze klant (Retail) werkzaamheden gedurende openingstijden niet gedoogt.

 

Instroom periode in  januari al dan niet gefaseerd tot uiterlijk medio februari. In ieder geval met de bedoeling om 2 tot 4 weken training/ learning on the job mogelijk te maken alvorens de grote aantallen van start gaan per maart 2023.

 

Training en learning on the job de eerste weken o.b.v. 2 x per week op locatie KPN.

 

Voertaal is NL, Engelstalig wordt niet uitgesloten als de markt lastig is (geniet niet de voorkeur).

Similar projects

+ Search all projects