Itprojects

Freelance Kwartiermaker ICT (ZZP)

Posted Oct 28, 2022
Project ID: IT 9122945
Location
Gemert , Noord-Brabant
Duration
1 year
(Dec 1, 2022 - Nov 30, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Nov 4, 2022 12:00 PM

Start: 1-12-2022

Eind: 30-11-2023

Uren: 28-36 uur

Schaal: 13

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Binnen het IGT ICT wordt gewerkt aan toekomstgerichte ICT voor beide gemeenten. Voor deze toekomstgerichte ICT is een richting voor ogen waar vijf ontwikkellijnen voor zijn bepaald:

1. Doorontwikkeling van de 1e lijn ICT De helpdesk en werkplekbeheer blijven lokaal georganiseerd. Er is een verdere professionalisering nodig hierin (ook in relatie tot ontwikkellijn 3)

2. Doorontwikkeling van informatiemanagement Deze ontwikkellijn moet zorgen voor een professionele invulling aan de rollen imanager, i-adviseur, i-architect en functioneel beheer in onze organisaties.

3. Het hosten van systeem- en netwerkbeheer Er is een voornemen om systeem- en netwerkbeheer te gaan hosten. Dit vraagt om een goede voorbereiding voor een daadwerkelijke overgang.

4. Doorontwikkeling portfoliomanagement We werken met een projectenportfolio en een portfolioraad. Er is een verdere doorontwikkeling nodig voor het portfoliomanagement

5. Digitale vaardigheden organisatie Er is gebleken dat medewerkers in de organisaties nog flinke stappen hebben te zetten als het gaat om digitale vaardigheden.

 

Jouw rol binnen het team:

De voorgestelde veranderingen raken niet alleen de medewerkers in het IGT ICT. Ze moeten gaan leven in de beide organisaties, zowel bij management als medewerkers. Jij zorgt voor de verbetering van de dienstverlening van het team. En je begeleidt het team door de inhoudelijke transitie. Nauw samenwerken met de i-manager en lijnmanagers is vanzelfsprekend voor jou. En samen met de i-manager ben je algemeen verantwoordelijk voor de vijf ontwikkellijnen, maar specifiek voor ontwikkellijn 1, 3 en 5. De i-manager is aan zet voor ontwikkellijn 2 en 4. Rapporteren doe je aan de lijnmanagers en zij zorgen voor de verbinding met hun managementteam. 

 

Dit breng je mee:

• Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO/WO in een richting van ICT.

• Een ruime ervaring (minimaal 7 jaren) op het vakgebied ICT bij voorkeur bij lokale overheid.

• Aantoonbare ervaring in het realiseren van hosten systeem- en netwerkbeheer.

• Je bent in staat om de organisaties en medewerkers te prikkelen en aan te zetten tot gewenste verandering.

• De competenties coachen, doorzettingsvermogen en daadkrachtig, pro-actief, samenwerken en organisatiesensitiviteit zijn jou op het lijf geschreven.

 

Wat bieden we jou?

In deze rol kun je mede vorm geven aan een toekomstgerichte ICT voor beide gemeenten. De gekozen richting vraagt om een nadere invulling waarin jouw bijdrage van groot belang.

Similar projects

+ Search all projects