Itprojects

KPN B.V. - Technisch Engineer Genesys (Freelance/ZZP)

Posted Feb 4, 2022
Project ID: 25402-1
Location
Houten
Duration
(Feb 21, 2022 - Jun 30, 2022)
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
61 - 76 €/hr
Application Deadline: Feb 10, 2022 4:00 PM

Introductie

Als Technisch Engineer binnen het N&C Communications Team `Genesys’ lever, implementeer en adviseer jij je klanten inzake oplossingen voor klantinteractie waardoor jij voor jouw klanten het verschil maakt in Multi Channel klantcontact.

 

Hoe?

Dit doe je door implementatie van Multi Channel Contact Center oplossingen, het maken van designs, het adviseren van klanten en daarnaast ook door het bieden van excellente service dienstverlening.

 

Waarom?

Hiermee zorg je er voor dat onze klanten altijd bereikbaar zijn en blijven voor hun klanten.

 

Waar?

Je werkt daar waar je moet zijn. Grosso modo werk je 2 dagen vanuit huis, de overige dagen vanuit ons kantoor te Houten of door heel Nederland, on site bij de klant.

 

Met wie?

Ons team bestaat uit een verscheidenheid aan rollen die worden ingevuld door 22 mannelijke en 2 vrouwelijke collega, allen zeer ervaren. De dienstverlening is dan ook écht teamwork en de mogelijkheden om je te ontwikkelen zijn aan de orde van de dag. 'Cloud' binnen Contact Centers neemt nu écht een vlucht, stap jij in de cockpit?

 

Hoeveel impact wil je maken?

Wanneer je een applicatie configureert moet deze 100% werken om te voorkomen dat zowel de klant als zijn klanten problemen ondervinden en de Business van de klant gevaar loopt! Ook de klant van de klant rekent op jou!

 

Jouw rol als Technisch Engineer: 

  • Implementatie en beheer van Genesys CallCenter oplossingen bestaande uit onder andere: Multi Channel Contact Center, Outbound Dialer, Quality Management, Speech Analytics etc. Dit is Cloud based.
  • Je werkt aan een gaaf nieuw product `Cloud’, bespreekt dit met de klant met als doel in een keer` live te gaan’.
  • Je levert ondersteuning van directe collega's, Projectmanagers en de Klantorganisatie binnen implementatieprojecten. Aan de klantzijde kunnen dit mensen zijn van de Business tot ICT en Security.
  • Je levert ondersteuning aan Sales Consultants bij uitvraag van de klant en het geven van demo’s.

 

Wat breng jij ons...

Voor deze vacature van Technisch Engineer bij KPN: 

  • Weet je hoe een call center `werkt’ en spreek je de taal
  • Heb je een technische achtergrond met minimaal 2 jaar ervaring in Windows Server en basiskennis van Security/Patching.
  • Ben je een teamplayer die goed kan luisteren naar klanten en in staat is wensen te vertalen naar passende oplossingen
  • Heb je kennis van contactcenter oplossingen en Telefonie protocollen 
  • Ben je de Engelse taal machtig

 

Wie zijn wij?

N&C Communications Team Genesys maakt voor veel klanten het verschil in hun Multi Channel klantcontact. Onze afdeling levert, implementeert en adviseert klanten inzake oplossingen voor klantinteractie.

Similar projects

+ Search all projects