KPN

Freelance Python Developer KPN.com (ZZP)

Posted Nov 23, 2022
Project ID: IPI12 - 27676-1
Location
Amsterdam , Noord-Holland
Duration
9 months
(Dec 1, 2022 - Sep 1, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
81 - 96 €/hr
Application Deadline: Nov 28, 2022 12:00 PM

Wij werken(ontwikkelen) met de 3 families aan top projecten & innovaties van KPN.

Wij hebben 3 families(mijnKPN app, KPN.com en SPECIALS) waar 32 developers werken. Alles gaat in Engels en internationaal developers.

Onze WoW is Agile mindset en werken met fcous teams aan verschillende features in teamverband, enorm open cultuur, openlijk feedback, veel vrijheid en ownership bij het team zelf! Elke maandag hebben op familie niveau een Weekly meeting waarbij we de  gemeenschappelijke doelen voor de week met elkaar bespreken en elke 3 weken hebben we een app release!

 

Op kantoor is niet verplicht, de meeste overleggen gaan online(Teams/Slack), indien nodig komen focus team(s) op kantoor om bepaalde zoals knowledge sharing of pair programma of een deep dive te doen met afsluitend een borrel of socializing. We houden de verjaardagen bij en als het zover is dan zingen we ook voor de mensen! We hebben met elkaar veel lol/plezier Onze stakeholders zijn enorm blij met onze voorspelbaarheid en kwaliteit! Want als het team de kwaliteit niet voldoende vind, gaan we ook niet releasen! Het team is verantwoordelijk en bepaald of ze achter hun feature of product staan!!!

 

kpn.com Backend engineer technical skills:

- Experienced Python developer

 - good to have experience with asyncio, fastapi

- Jenkins, Docker, Kubernetes experience

- Optional: AWS, Terraform, streaming with Kafka

- Minimal ¾ years Python development experience. 

Similar projects

+ Search all projects