Itprojects

DAF Nederland - Freelance Business Rule Engineer & Tester (ZZP)

Posted Mar 20, 2023
Project ID: DAFJP00003680
Location
Eindhoven, Noord-Brabant
Hours/week
37 hrs/week
Timeline
9 months
Starts: Apr 10, 2023
Payrate range
90 - 110 €/hr
Application Deadline: Apr 3, 2023 12:00 PM

Ben jij het communicatieve en analytische talent met passie voor algoritmes waarmee besluitvorming geautomatiseerd kan worden? In ons Uptime team zoeken we de versterking van een Business Rules Engineer & Tester.



Afdeling

De missie van After Sales is om de verwachtingen van de klant op het gebied van transport efficiency te overstijgen, zowel op het gebied van uptime als downtime, tegen acceptabele kosten.

Met het - meer jaren - Customer Uptime project ontwikkelen en implementeren processen & systemen waarmee proactief interventies ter voorkoming en beperking van ongeplande stilstand geïnitieerd worden.



Functieomschrijving

As a Business Rules Engineer & Tester, ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en testen van de regels (algoritmes) & modellen waarmee op basis van real time & historische voertuig data preventieve acties geïnitieerd worden waarmee ongeplande voertuig stilstand kan worden voorkomen.

Als Business Rule Engineer & Tester ga je aan de slag met Data. Je weet als geen ander hoe data te analyseren en aan bedrijfsprocessen te koppelen. Je bent in staat complexe vraagstukken terug te brengen naar data analyse en komt met verbetervoorstellen voor het bedrijfsproces en het verhogen van de efficiency.

Binnen de functie onderzoek je uit allerlei bronnen gegenereerde data en kom je tot “insights” die het gedrag van de truck/klant voorspellen. Je ontwerpt Business Rules, algoritmes & modellen waarmee we geautomatiseerd in processen kunnen ingrijpen. Je toetst deze Business Rules en checkt voortdurend de kwaliteit en noodzaak tot bijstellen.

Je adviseert en levert ook een bijdrage aan het verbeteren van de data kwaliteit door zo vroeg mogelijk bij de ontwikkeling van data generatieprocessen betrokken te zijn.



Functieprofiel

Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten die beschikken over een afgeronde WO opleiding (bijvoorbeeld in de richting Econometrie of Business Analytics). Je bent hands-on en resultaat gericht en bovendien een team-player die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je bent specialist op gebied van machine learning & databases en bekwaam in python.

Similar projects

+ Search all projects