Itprojects

Freelance Sr. Tester (ZZP)

Posted Nov 2, 2022
Project ID: IT 9123065
Location
Apeldoorn, Gelderland
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
Starts: Dec 1, 2022
Payrate range
70 - 85 €/hr
Application Deadline: Nov 4, 2022 12:00 PM

Belastingdienst B/cao

Startdatum : In overleg

Standplaats : In overleg

Uren per week : tussen 32 - 36 uur

Tijdelijke functie, met optie op vast

 

Binnen de afdeling M&M Messaging - Ontvangen & Mededelen (O&M) wordt gezocht naar een ervaren tester. De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische omgeving op het snijvlak van functionaliteit en techniek te werken. De werkzaamheden zijn gericht op meerdere applicaties, het betreft zowel nieuwbouw als doorontwikkeling van bestaande applicaties. De opdrachten bestaan uit een mix van realiseren business functionaliteit, optimalisaties wat betreft onderhoudbaarheid, performance en (technische) continuïteit.

We zijn op zoek naar een ervaren senior Tester die zelfstandig een klus kan klaren, en plezier heeft in teamwork! De Agile /SCRUM werkwijze straal je uit en weet je ook op een positieve manier over te brengen op je collega’s. De testen zijn geautomatiseerd via Robot Framework, onderhoud en verder uitbouwen van de geautomatiseerde testen hoort bij je taken.

We zoeken een enthousiaste tester die pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft. Je hebt ervaring met het testen van applicaties in combinatie met Robot Framework.

 

Achtergrond Opdracht

De afdeling Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaandeinformatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M applicaties onderling, maar natuurlijk ook daarbuiten.

  • HBO werk- en denkniveau
  • Tmap Next Foundation
  • Ervaring met projecten in een Agile omgeving
  • Senior tester met ervaring in testautomatisering
  • Kennis en ervaring met Agile/SCRUM

 

Functiewensen

  • Testtooling (RobotFramework)
  • Kennis van XML, MQ, DB2
  • Ervaring met Agile /Safe

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. If you don't speak Dutch (yet), please take a look at our other vacancies, Yacht has plenty of opportunities where English-speaking candidates are more than welcome to apply. 

Similar projects

+ Search all projects