Itprojects

Freelance devops engineer containerplatformen, Belastingdienst (zzp)

Posted Oct 4, 2022
Project ID: IT 9121725
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
Start date: Oct 10, 2022
Hours/week
34 hrs/week
Payrate range
70 - 85 €/hr
Application Deadline: Oct 10, 2022 1:00 PM

Belastingdienst B/cao, tijdelijke functie, met optie op vast

Uren per week: 34,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 85,00

Startdatum inzet: 1-10-2022

 

De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen en beheren van verschillende internetportalen en webapplicaties.

 

Binnen het team Interactie Online - Digital Experience Platform wordt gewerkt aan de vernieuwing van de interactie met burgers en bedrijven. Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in één omgeving bij elkaar komt. Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals OCI Containers, Helm, Jakarta EE en LEAP. Een hechte samenwerking met gebruikers en praktische oplossingen als uitgangspunt vormen de basis van ons werk. Dit werk doe je in een DevOps team.
 

Als Container Engineer werk je aan het migreren en moderniseren van de bestaande infrastructuur, naar een nieuw platform gericht op developers (Kubernetes OpenShift).

Je werkzaamheden bestaan uit het inrichten van development pipelines, het opzetten van de benodigde infrastructuur maar ook bij het installeren van-, het configureren van- en beheren van middelware systemen.

Je werkt met moderne technologieën en technieken en levert een bijdrage aan de modernisering van dit essentiële deel van de Rijksoverheid.
 

Achtergrond Opdracht

Als Container Engineer werk je aan het dagelijkse gezicht van de Belastingdienst. Je werkt met moderne technologieën en technieken en levert een bijdrage aan de modernisering van dit essentiële deel van de Rijksoverheid.

Een bijzondere baan omdat:

 • Een jong, dynamisch team
 • Modern platform
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Directe impact op de samenleving

 

Functievereisten:

 • Containerized omgevingen (Docker, Kubernetes)
 • CI/CD tooling (Jenkins pipelines, Tekton, Ansible, etc.) 
 • Evaring met Infrastructure as a code 
 • Ervaring met Java EE / Jakarta EE
 • Ervaring met Kubernetes platformen 
   

 

Functiewensen

 • Bekend met Kubernetes platformen, Helm, Tekton, Docker/Podman
 • Bekend met het Openshift Platform is een pré.
 • Kennis van software beveiligingseisen en enige ervaring met het oplossen van security problemenDutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

Similar projects

+ Search all projects