Itprojects

Business Analist Prisma (Freelance/ZZP)

Posted Feb 9, 2022
Project ID: ITJP00068486
Location
Eindhoven
Duration
8 months
(Mar 1, 2022 - Nov 1, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
72 - 88 €/hr
Application Deadline: Feb 24, 2022 10:00 AM

Goed om te weten:
 

 • We zoeken 1 FTE voor 36 uur. Minder uren zijn niet wenselijk.
 • De aanvraag is geschikt voor ZZP gezien de tijdelijke aard van het project.
 • Start van de opdracht is 01-03-2022 met een looptijd van 8 maanden met kans op verlenging.
 • We werken nog steeds vanuit huis. Indien mogelijk zullen wij een hybride vorm hanteren van 2 keer per week op kanoor. (standplaats in Eindhoven maar kan een keer in Utrecht zijn).
 • Business Analist met Procurement DNA die SAP/Ariba kent als zijn broekzak

   

Met het groeiende aandeel van leveranciers in de bedrijfsvoering van de Rabobank en de grotere aandacht voor kostenbewustzijn en leveranciersrisicomanagement is de rol van Procurement & Vendor Management sterk in belang toegenomen. Om de transformatie naar World Class Procurement inhoud te geven, heeft PVM een ambitieuze lijst met strategische projecten opgesteld. Waaronder de implementatie van nieuwe wetgeving, optimalisatie van datakwaliteit, inrichten van data Governance en het implementeren van procurementsystemen. 


Begin dit jaar is PRISMA live gebracht. PRISMA is het op SAP/Ariba gestoelde systeem dat de Source-to-Contract en Supplier Management processen ondersteunt. Met PRISMA zet PVM een belangrijke stap in haar ambitie om processen global gestandaardiseerd en geautomatiseerd aan te bieden en om een single source te creëren voor supplier- & contractinformatie.
PRISMA is nu live voor 80% van de grootste suppliers en contracten van de Rabobank. De groep gebruikers is echter nog geen 20% van het totaal en het ontbreekt ook nog aan een 10% functionaliteit. Er volgen nog meerdere fasen voor uitbreiding van functionaliteit en voor verdere globale uitrol van PRISMA.

Wat zoeken we?
We zoeken een senior business analist, die als onderdeel van het team Global Processes & Systems, changes voor functionaliteitsuitbreiding en -verbetering beoordeelt op de impact op systemen. De stroom aan changes zal in 2022 groot zijn. De eerste ervaringen van gebruikers zullen leiden tot verbeterverzoeken. Verder zal het project dat opgesteld staat voor verdere uitrol en voor de uitgestelde 10% functionaliteit de belangrijkste bron van changes zijn.
De business analist staat in nauw contact met de aanvragers van changes, de eigen PVM organisatie (procesanalisten, policy officers) de projectorganisatie en met IT delivery.

Wat breng je mee?

 • HBO/WO diploma
 • Je kent de Sourcing- Contract-, Supplier- en Risk module van SAP Ariba als geen ander, overziet het End-to-End process dat in Ariba is ingericht, en weet goed de impact van een change te bepalen op alle elementen van dat E2E proces.
 • Je hebt ervaring met het bankwezen en daarmee met de complexiteit van hun supplierriskprocessen. Kennis van wet- en regelgeving in het bankwezen is een pré.
 • Je bent contactueel sterk. Je spreekt vloeiend de taal van de gebruiker waardoor je heel goed in staat bent de businesswens scherp te krijgen. Je tweede moedertaal is die van IT, waardoor je voor IT de change expliciet kunt formuleren.
 • Je kunt goed luisteren en doorvragen.
 • Je bent sterk analytisch, weet snel tot de kern van een vraagstuk door te dringen, en je kunt je schriftelijk expliciet uitdrukken.
 • Je weet wat het is te opereren in een complex stakeholderlandschap.
 • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Similar projects

+ Search all projects