Itprojects

Belastingdienst - Freelance Productowner (ZZP)

Posted Mar 21, 2023
Project ID: YIS 9130661
Location
Apeldoorn, Nederland, Gelderland
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
9 months
Starts: Apr 1, 2023
Ends: Dec 31, 2023
Payrate range
85 - 95 €/hr
  • Startdatum: 01.04.2023

  • Richttarief: €85,00 - €95,00

  • Duur van de opdracht: 9 maanden

  • Uren per week: 36

  • Vloeiend Nederlands in woord & geschrift vereist



Functieomschrijving:

Alle voorkomende werkzaamheden die verbonden zijn aan de functie van sr Product Owner gedurende de ontwikkeling van de applicatie conform de SA en de geformuleerde wensen vanuit de business met betrekking de Wet Tijdelijke Solidariteitsbijdrage (36,235). De prestatiedoelstelling is om de business te vertegenwoordigen gedurende de ontwikkeling van de applicatie en de voortgang te bewaken, omdat het een tijdskritisch traject betreft.In de keten OVM wordt op grond van de invoer van een EU verordening (VO2022/1854) een wet (Wet tijdelijke solidariteitsbijdrage (36.235)) geïmplementeerd die ondersteund gaat worden door een applicatie die door IV/NS wordt gebouwd.

Dit betreft een zeer politiek dossier met een aantal harde deadlines. Omdat onze zittende productowner vertrekt en geen van de andere productowners binnen de keten tijd en ruimte heeft, moeten wij op zeer korte termijn een ervaren productowner inhuren.

De wet heeft ten doel om overwinsten bij olie- en gasbedrijven agv van de energiecrisis extra te belasten. Vanwege de Europese achtergrond van de wet (controle door Europese rekenkamer) en de weerstand die er vanuit het bedrijfsleven tegen de heffing is, is een goed werkende applicatie, ondanks de tijdelijkheid van de applicatie een 'must have'.


Functie-eisen:

  • Je hebt aantoonbaar WO-werk- en -denkniveau

  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie, zoals businessanalist, scrummaster of informatieanalist, waarbij je in multidisciplinair verband complexe Itvraagstukken hebt opgelost

  • Je bent in het bezit van één of meerdere van de certificaten Professional Scrum Product Owner, Professional Scrum Master en Coaching en/of Leadership and Coaching Management 

  • Je bent zorgvuldig en proactief en je toont eigenaarschap in dynamische, onzekere situaties



DUTCH SPEAKING CANDIDATES ONLY!

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. If you don't speak Dutch (yet), please take a look at our other vacancies, IT Projects has plenty of opportunities where English-speaking candidates are more than welcome to apply.


Functie-wensen:

Bekendheid met SaFe, Belastingdienst.



 

Similar projects

+ Search all projects