Itprojects

Wolters Kluwer Technology B.V. - Frontend Developer (Freelance/ZZP)

Posted Jan 28, 2022
Project ID: WK5
Location
Venlo
Duration
Start date: Feb 7, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
70 - 85 €/hr
Application Deadline: Feb 11, 2022 12:00 PM

Ben jij een ervaren Front-end Developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Vind je het belangrijk om werk te doen waarmee je het verschil maakt in de maatschappij? En wil je onderdeel worden van ons ervaren IT-team? Lees dan snel verder!

Schulinck, onderdeel van Wolters Kluwer

Schulinck (onderdeel van Wolters Kluwer) ondersteunt gemeentes in Nederland, België en Duitsland met actuele kennis over het sociaal domein en het omgevingrecht. Denk hierbij aan online kennisbanken en opleidingen in het kader van de Participatiewet, Inburgering, Schuldhulpverlening, de Jeugdwet en de Wmo. Ons team met 9 ervaren developers draagt zorg voor de (door)ontwikkeling van deze online kennisbanken, zodat de medewerkers van de gemeentes in Nederland, België en Duitsland elke dag klaar staan voor de burgers.

Wolters Kluwer is een snelgroeiend, financieel gezond, beursgenoteerd bedrijf. Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een wereldwijd en divers team van 19.000 collega’s. Als leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten stelt Wolters Kluwer professionals in staat beter zaken te doen en complexe problemen vol vertrouwen op te lossen in een voortdurend veranderende wereld. Our purpose is to help professionals deliver deep impact when it matters most.

Wat ga je doen als Front-end Developer bij Schulinck?

Op dinsdag en donderdag komen wij met alle teams binnen Schulinck (Vakredactie, IT, Sales en Marketing) samen op ons kantoor in Venlo. Het is mogelijk om de overige dagen vanuit huis te werken. Het team Schulinck is hecht, de samenwerking is succesvol en we staan als collega’s voor elkaar klaar.

Als Front-end Developer houd jij je bezig met alles wat zich in de browser afspeelt en zet dit op een professionele manier met hedendaagse en technieken neer. Jij bent de schakel tussen UX en back-end development door wensen te vertalen naar nieuwe front-end functionaliteiten en designs. Je integreert en implementeert de ontwikkelde front-end componenten in een framework, je stelt documentatie op en bent mede verantwoordelijk voor het beheer van de bestaande applicaties. Daarnaast voer je handmatige en geautomatiseerde testen uit.

Samen met je collega’s binnen je team ontwerp en bouw je de software die dagelijks door de gemeentes worden gebruikt, je helpt je collega’s met jouw kennis en leert ook van hen, samen los je spannende systeemontwerpen op en til je de gemaakte software naar een nieuw niveau.

Door te werken volgens SCRUM / Agile; stellen we realistische doelen, is het werk leuk en zijn we succesvol. Alles wat we doen, doen we vanuit onze vier kernwaarden: Focus on customer success, make it better, aim high and deliver en win as a team. Tegelijkertijd wordt er samen gelachen en wordt er regelmatig tijd gemaakt voor een gezellige borrel, een barbecue of een uitje.

Wie ben jij als Front-end Developer?

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma in de richting van ICT, Informatica of Software Development;
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van JavaScript en een JavaScript framework;
  • Je hebt ervaring met REST APIs, SOLID, DRY en Git;
  • Je hebt affiniteit met HTML/CSS;
  • Je hebt kennis van UX en een gevoel voor design;
  • Je bent een echte teamplayer.

Similar projects

+ Search all projects