Itprojects

Volkswagen Pon Financial Services - Data Engineer Team Data & Analytics Platform (Freelance/ZZP)

Posted Apr 27, 2022
Project ID: ITVWPFS0001
Location
Amersfoort
Timeline:
7 months
Starts: May 16, 2022
Ends: Dec 31, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
70 - 85 €/hr
Application Deadline: May 2, 2022 12:00 PM
  • Aantal uren per week: 36 of 40
  • Max tarief: 85€ per uur
  • Data & Analytics Team (14 ervaren professionals)

 

Als developer van het Data Analytics team zorg je voor inzicht en ontsluiting van diverse soorten databronnen ten behoeve van nog betere stuurinformatie of data end-points voor Volkswagen Pon Financial Services.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw Data & Analytics Platform. Daarmee is dit platform niet alleen een Business Intelligence platform maar hét data ontkoppelpunt van Volkswagen Pon Financial Services. Binnen het team ontwikkel je samen met collega’s in sprints van 2 weken diverse producten. Denk hierbij aan een interface met Salesforce waarbij wij vanuit ons platform near-realtime data aanbieden voor marketing en customer service doeleinden. Daarnaast leveren wij ook meer klassieke BI oplossingen zoals Managed BI (Qlik Nprinting) en een Self Service BI (Qlik Sense) omgeving voor alle afdelingen binnen VWPFS.

Je voert het gesprek met de klant om samen tot een goed product te komen. Je gaat requirements ophalen, het businessproces analyseren, de data analyseren en modelleren in ons bestaande business data model met als doel het leveren van een eindproduct. Je werkt met moderne tools waaronder Tibco Data Virtualization en Wherescape Data Warehouse Automation. Binnen ons platform heb je alle middelen beschikbaar om oplossingen end-to-end te realiseren.

 

Voor deze opdracht werk je vooral met TIBCO Data Virtualization waarin je met behulp van SQL query’s end-to-end oplossingen realiseert.

 

Functie-eisen: 

  • Aantoonbare ervaring met datamodelleren;
  • Zeer gedegen kennis van SQL, kennis van data virtualisatie een pré;
  • Ervaring met data warehouse automation software is een pré;
  • Sterke communicatieve en analytische vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Similar projects

+ Search all projects