Itprojects

Volkswagen - Outsystems Developer (Freelance/ZZP)

Posted Apr 12, 2022
Project ID: SQIT0001
Location
Amersfoort
Duration
Start date: Apr 25, 2022
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
75 - 95 €/hr
Application Deadline: Apr 19, 2022 2:00 PM

DFM is een financieel specialist in de Automotive branche en verleent kredieten voor financiering van nieuwe en gebruikte autovoorraden, leaseportefeuilles, rentals. Daarnaast biedt DFM leningen, hypotheken en rekening courant faciliteiten.

 

DFM heeft voor haar klanten een Web-applicatie die toe is aan vervanging door een platform met een hogere ontwikkelproductiviteit en lagere beheerlasten. Hiervoor is OutSystems gekozen.

 

De bestaande functionaliteit wordt opnieuw gerealiseerd in OutSystems. Ervaren DFM-ontwikkelaars gaan de herbouw uitvoeren, maar het project heeft behoefte aan een doorgewinterde OutSystems consultant die kan helpen om een degelijke, onderhoudbare applicatiestructuur op te zetten en een aantal technische uitdagingen op te lossen.

Het database schema en de functionaliteit zijn in principe gefixeerd, zodat er volledige focus is op de platformmigratie.

 

Taken

-       Helpen opzetten scherm concept (Menu/Scherm lay-out +afhandeling  /Standaard componenten/ vormgeving templates/autorisatie)

-       Realiseren SAML single sign-on integratie met externe partner (werkend maken standaard SAML Forge component 2-way)

-       Opzetten reporting basis : PDF-Excel-XML documenten via S3 bucket

-       Best practices overdragen m.b.t. externe database programmering en Reactive Web Dev.

-       Coaching/mentoring team van ervaren ontwikkelaars die nieuw zijn op OutSystems gebied en daar kennis aan overdragen.

 

Kennis/ervaring 

-       Reactive Web development;

-       gebruik van een externe database;

-       SAML single-sign-on integratie met externe partner;

-       Bij voorkeur ook ervaring met Webservices;

Similar projects

+ Search all projects