itprojects

Senior UX Designer (Freelance/ZZP)

Posted Sep 8, 2022
Project ID: ITJP00071457
Location
Utrecht , Utrecht
Duration
4 months
(Sep 12, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
73 - 88 €/hr
Application Deadline: Sep 12, 2022 10:00 AM

Start: zsm
Duur: tot 31 december
Uren: full time
Locatie: Utrecht - kantoor Croeselaan en thuiswerken.
Opleiding: HBO/WO

De bank heeft een financieel plan geïntroduceerd, een nieuwe digitale propositie om klanten inzicht te geven in wat je vandaag kunt doen voor je doelen van morgen. Of het nu gaat om je pensioen, je kinderen financieel ondersteunen of de vraag of het een goed idee is om af te lossen op je hypotheek, de financieel plan geeft je inzicht in jouw mogelijkheden.

Een belangrijke vervolgstap in de ontwikkeling is het maken van de aansluiting op onze beleggingsdienstverlening zodat onze klanten hun inzicht eenvoudig kunnen omzetten in actie. Ook gaan we meer focus leggen op retentie: het ondersteunen van klanten om vinger aan de pols te blijven houden en eenvoudig op ieder moment te kunnen bijsturen zodat je grip houdt.
Om deze stappen te kunnen maken zijn we per direct op zoek naar een senior product designer die in nauwe samenwerking met het de plan & het chapter Design de retentie journey journey ontwerpt en een naadloze connectie tussen financieel inzicht vanuit de plan en de beleggingsjourney ontwerpt.

De opdracht omvat:
• Het klantinterviews doen om inzicht te krijgen in behoeften van klanten
• Het ontwerpen & valideren van de retentie journey
• Het ontwerpen & valideren van de aansluiting tussen de RFP journey en de beleggingsjourney

Naar wie zijn we op zoek?
We zijn op zoek naar een designer die:
• Creativiteit, complexe probleemoplossende vaardigheden en overtuigingskracht kan gebruiken om de complexe context van een bank aan te kunnen.
• Minimaal vijf jaar ervaring, bijvoorbeeld als UX/UI designer met sterke onderzoekservaring. Vertrouwen om verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen van grote, complexe ontwerpprojecten en tegelijkertijd complexe problemen te kunnen vertalen naar eenvoudige en intuïtieve oplossingen.
• Ervaring met ontwerpmethodologieën om snelle prototypes (bijv. mock-ups, schetsen) en minimum viable products te ontwikkelen.
• Verbind de gebruikerservaring met de ontwikkeling van oplossingen en vertaal de behoeften van de klant naar ontwerpfunctionaliteiten.
• Zelfstarter die resultaatgericht is en zich kan verhouden tot de bank cultuur en organisatie.

Geïnteresseerd?
Ben jij de professional die ons kan helpen met deze uitdagende opdracht de volgende stappen met de plan voor te bereiden? reageer dan snel op deze aanvraag.

Similar projects

+ Search all projects