itprojects

Senior Robotics Developer (Freelance/ZZP)

Posted Jul 20, 2022
Project ID: ITJP00070730
Location
Eindhoven , North Brabant
Duration
11 months , 4 weeks
End date: Aug 1, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
50 - 74 €/hr
Application Deadline: Aug 22, 2022 2:00 PM
  • Duur opdracht: 12 mnd (met optie tot verlenging)
  • We zoeken senior profielen. Die junioren kan bijscholen op de technische skills.
  • Wordt 1x per week op kantoor (Eindhoven) gewerkt.
  • Voertaal is Nederlands & Engels.
  • Start datum: ZSM
  • Max tarief: 74€

     

Wij zijn ter versterking van het RPA team van Operations Financieren per direct op zoek naar een RPA Engineer die ons kan helpen bij de ontwikkeling van de robots. Bij voorkeur kennis van cq. ervaring met Kofax Kapow en ervaring met het werken in grote organisaties met complexe systemen.


Het RPA Team team zorgt voor de verdere optimalisatie van de processen door de inzet van Robots o.a. naar aanleiding van Weekkaizens. Je zorgt ervoor dat, nadat de Robotics Analist de werkzaamheden ready heeft gemaakt, de robot binnen de gestelde deadline en met de juiste kwaliteit wordt gerealiseerd. Je maakt het niet onnodig complex en gaat uit van een MVP (Minimal Viable Product) van een oplevering. Daarbij hou je rekening met de acceptatie criteria zodat de robot op de juiste manier kan worden beheerd.


Naast de doorontwikkeling van bestaande Robots is de Engineer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe Robots. Inmiddels hebben we ook de stap hebben gemaakt naar Artificial Intelligence.
Je bent in staat een ontwerp binnen de gestelde tijdslijnen te vertalen naar een werkende robot en bent een supporter van Agile werken. Je valt op door jouw gedrevenheid en bent bijzonder ondernemend en resultaat gericht. Naast het feit dat je de skills hebt om complexe problemen op te lossen ben je ook snel en wendbaar in onze dynamische organisatie. Je bent creatief, weet impediments op te lossen en als het niet rechtsom kan dan ga je wel linksom, je rust niet voordat je dé oplossing hebt gevonden. Je bent een échte doorpakker.


Het is van belang dat je HBO/WO werk- en denkniveau hebt en relevante en aantoonbare werkervaring in een IT georiënteerde omgeving. Automatisering/robotisering (bij voorkeur Kofax) ervaring is vereiste en je bent in staat nieuwe systemen of technieken jezelf snel eigen te maken. Je bent autonoom.


Agile/Lean is onze werkwijze en belangrijk is dat de Engineer deze werkwijze adopteert en de nodige ervaring heeft. Kennis over Jira is relevant. Bijkomende pré is als de Engineer ervaring heeft als Scrummaster om, naast de Engineeringopdracht, ons te helpen bij het professionaliseren van de Scrum werkwijze.


Goed kunnen samenwerken in een van de teams met de juiste communicatieve vaardigheden en enthousiasme is tenslotte een vereist. Je kunt goed kunnen schakelen met IT collega's en andere Stakeholders.

Similar projects

+ Search all projects