Itprojects

Projectleider IT (Freelance/ZZP)

Posted Jun 14, 2022
Project ID: IT9116303
Location
Waalre , Noord-Brabant
Duration
6 months
(Jul 1, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
20 hrs/week
Payrate range
85 - 95 €/hr
Application Deadline: Jun 20, 2022 2:00 PM

Uren: 20 uur per week

Start: zsm

Einddatum: 31-12-2022

Richtlijntarief: €90-95. Het is toegestaan te bieden met een hoger tarief, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het CV.

 

We zijn op zoek naar een projectleider voor de migratie van het belastingpakket (GISVG) naar Centric Belastingen. Op dit moment is een detailplanning voor de migratie nog in de maak door de software leverancier. De projectleider zal hierbij betrokken worden en deze detailplanning zal meer duidelijkheid scheppen over o.a. de benodigde uren van de projectleider.

 

De projectleider is (eind)verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het migratietraject aan de kant van de Gemeente Waalre. Hij/zij is verantwoordelijk voor het opleveren van alle afgesproken producten en kwaliteit binnen de afgesproken tijd.
 

De projectleider fungeert als aanspreekpunt voor de projectleider van Centric. Door de expertise van de projectleider kunnen de juiste keuzes gemaakt worden inzake inrichting van Centric Belastingen.
 

Inzetbaarheid: ca 20 uur gemiddeld. Flexibiliteit in uren gewenst. Inzet van meer uren is ook bespreekbaar, indien voorkomende werkzaamheden in het belastingdomein ook opgepakt kunnen worden.

 

Wat brengt de projectleider mee?

  • Veel kennis en ervaring van belasting- en woz-processen bij een gemeente (must). 
  • Daarnaast veel ervaring met Centric Belastingen/ Key2Belastingen (must). 
  • Kennis van GISVG, MDU en Cognos een pré.


 

In zijn/haar werk pro-actief, doelgericht, enthousiast en een echte kartrekker.

Similar projects

+ Search all projects