Itprojects

Project Management Ondersteuner (Freelance/ZZP)

Posted Feb 8, 2022
Project ID: ITJP00068411
Location
Utrecht
Duration
6 months
(Feb 14, 2022 - Aug 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
39 - 54 €/hr
Application Deadline: Feb 10, 2022 10:00 AM

We zoeken 1 Project Management Ondersteuner voor een periode van een half jaar voor minimaal 24 uur in de week. Het betreft een nieuwe rol binnen het team, waarbij je het MT ondersteunt bij de voortgang en structuur van de lopende projecten. Het gaat dan om projecten op het gebied van Verzekeren en Vermogensopbouw. Je gaat je niet inhoudelijk bezig houden met de projecten, maar bent verantwoordelijk voor het opzetten van de projectstructuur m.b.t. Azure en zorgt dat alle afspraken vast liggen. Je zorgt er voor dat de gegevens in Azure gevuld worden en jaagt anderen na om dit te doen. Daarnaast help je met het bedenken, maken en draaien van rapportages om de MT leden te informeren.


De duur van de opdracht is voor een half jaar, de extra capaciteit is nu nodig voor de invoering van Azure. Het is nog onbekend of de werkopdracht daarna verlengd zal worden.

We zoeken iemand die goed in staat is om structuur aan te brengen, die ervaring heeft met Agile werken (vereiste) en bij voorkeur ook ervaring heeft met Azure en andere ondersteunende tools (denk aan Power BI, Excel).

Stel je eens voor
dat je dé Project Management Ondersteuner bent binnen de afdeling RVV (Robotics, Verzekeren en Vermogensopbouw) die inzicht biedt in de voortgang en afhankelijkheden van projecten. Hierdoor leer je de bank, onze projecten en haar processen als geen ander kennen! Je fungeert als verbindende factor die een nieuw gevormd MT excellente ondersteuning biedt op het gebied van financiën, resourcing, projecten & automatisering. Je bent een teamspeler die het maximale uit zichzelf en anderen wil halen en over gedegen communicatieve vaardigheden beschikt.

Impact creëren
 

 • Werk mee aan de coördinatie en communicatie van de actuele stand van zaken en de voortgang op de verbeteragenda richting het senior management.
 • Ondersteun bij de uitrol van Agile werken en de invoering van Azure
 • Help bij het bedenken, opstellen en uitvoeren van analyses, processen en rapportages en ken je de systemen die je hiervoor nodig hebt als geen ander.
 • Werk mee aan een cultuur waarbij continu leren en verbeteren centraal staat.

   

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Bij de bank ontwikkel jij je voor nu, morgen en de toekomst. Zo sta jij in je kracht, werk je aan jouw ambities en worden we samen beter. Als Project Management ondersteuner kom je te werken in het Team Procesmanagement, een afdeling die ervoor zorgt dat alle randvoorwaarden aanwezig zijn voor onze Operationele teams om goed te kunnen draaien. Je werkt nauw samen met het MT, de teamleider Procesmanagement, de management assistente en natuurlijk de procesmanagers.

Met jouw talenten
Dat samenwerken, servicegerichtheid, creativiteit en pro-activiteit onmisbaar zijn voor deze functie is logisch. Je staat open voor vernieuwing en innovatie en bent een voorloper op het gebied van de moderne manier van werken. Daarbovenop is het belangrijk dat je jezelf in onderstaande checklist herkent:
 

 • Afgeronde hbo opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de financiële sector;
 • Project Management Support ervaring in een agile werkomgeving;
 • Sterke analytische vaardigheden en hoge mate van nauwkeurigheid; Je bent goed in staat om structuur aan te brengen;
 • Een communicator die verbindend werkt, in oplossingen denkt en het leuk vindt om een netwerk op te bouwen binnen RVV en daarbuiten;
 • Goede beheersing van ondersteunde tools (PowerPoint, Excel, Azure, Power BI etc.);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).
   

Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent!

Similar projects

+ Search all projects