KPN

KPN - Validatie Lead \ Coördinator (Freelance/ZZP)

Posted Sep 14, 2022
Project ID: 26739
Location
Den Haag , Zuid-Holland
Duration
3 months
(Oct 3, 2022 - Jan 1, 2023)
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
83 - 103 €/hr
Application Deadline: Oct 3, 2022 12:00 PM
  • Max tarief: 102,50€
  • Start datum: 10-03-2022
  • Nederlands & Engels MUST
  • Maandag in Den Haag en dan dinsdag of donderdag

 

Een validatie lead zorgt er voor dat een bewijs van compliance, opgeleverd door DevOps teams, wordt gecontroleerd op volledigheid, duidelijkheid en Mr-naleving. Als dit niet het geval is, help je het team om te definiëren en documenteren hoe wel compliant te worden. 

 

Bij de GAP Analysis wordt door teams zelf gekeken welke mismatches bestaan tussen de huidige implementatie en de MR beheersmaatregelen. Zodra er mismatches zijn, worden deze geregistreerd en gevolgd in het Bevindingen en Actie Register.  

  

Kerntaken 

·      Beoordeling van opgeleverd bewijs op volledigheid, duidelijkheid en MR-naleving; Het bewijs wat opgeleverd wordt door de DevOps teams controleer je op volledigheid en duidelijkheid, waarbij je stuurt op oplevering in gestandaardiseerd formaat. Hierna controleer je of het bewijs voldoet voor compliance aan de MR. 

·      Advies geven aan afdelingen en DevOps teams over hoe oplossingen aan MR kunnen voldoen; Als validatielead ben je aanspreekpunt voor DevOps teams die vragen hebben over MR gerelateerde vraagstukken. Je helpt hen op weg, om compliant te worden aan de MR eisen. 

·      Ondersteuning bieden voor de ontwikkeling van geschikte corrigerende en preventieve maatregelen (BAR items); Als validatie lead ondersteun je de afdelingen in het definiëren van een MR compliant oplossing voor hun situatie, wanneer je non-compliancies tegenkomt in jouw verificatie slag. 

  • Goedkeuring QA-gecontroleerde bewijs documentatie (bewijs, richtlijnen, processen, werkinstructies); Je helpt de QA afdeling met het verbeteren van de processen en technische stukken die nodig zijn voor een goede uitvoering van het MR programma.

 

Vaardigheden  

·      Kan zelfstandig een validatie plannen en uitvoeren op compliance. 

·      Heeft affiniteit met een technische omgeving. Telecom ervaring is een pré. 

·      Heeft basiskennis van de relevante security processen (zie onder).  

·      Je kunt complexiteit terugbrengen tot de essentie, en deze overzichtelijk weergeven. 

·      Weet, veelal in nauwe samenspraak met de Security Specialisten, Product Owners en DevOps medewerkers, inhoudelijk bewijs te toetsen tegen de MR eisen.  

·      Is bereid, als meewerkend voorman, de handen uit de mouwen te steken om, in nauwe samenwerking met TDO collega's, te komen tot een efficiënte MR compliant oplossing 

·      Kan een goede sfeer in een team creëren en met dat team concrete resultaten te bereiken; "hard" op de inhoud, maar "zacht" op de relatie.  

·      Realiseert, samen met de Product Owners en DevOps medewerkers, vanuit een resultaatverplichting, voldoende kwaliteit en voortgang.  

·      Voelt de gezamenlijke verantwoordelijkheid met betrekking tot de te leveren kwaliteit en voortgang als onderdeel van het team en in het belang van KPN.  

  • Je bent resultaatgericht, zelfstandig en een stevige persoonlijkheid met uitstraling en overtuigingskracht; 
  • Je kunt goed balanceren tussen enerzijds de feiten (techniek & processen) en anderzijds de sociale aspecten in de functie. 

 

Je bent los op een of meer van onderstaande security kennisgebieden: 

·      Segmentatie en netwerkbeveiliging 

·      Vulnerability management,  

·      Encryptie,  

·      Hardening 

·      Asset management

Similar projects

+ Search all projects