Itprojects

KPN - Technisch Consultant PKI (Freelance/ZZP)

Posted Feb 16, 2022
Project ID: PPI11 - 25511-1
Location
Apeldoorn
Duration
Start date: Feb 28, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
1 - 100 €/hr
Application Deadline: Feb 25, 2022 3:00 PM

Specifieke opdracht/functieomschrijving

De technisch consultant wordt de komende periode ingezet op openstaande werkzaamheden in de PKI infrastructuur. De inhuur wordt ingezet om de backlog te verkleinen op auditbevindingen (zowel extern als intern); pentest bevindingen; LCM-issues Ook bestaat de mogelijkheid ingezet te worden op klantprojecten en/of innovatie activiteiten.

 

Resultaten

Nader in te vullen, gericht op de op te lossen findings; LCM-issues em/of genoemde projecten.

 

Specifieke kennis en ervaring (hard & soft skills)

Voor nu zijn we op zoek naar iemand die RHEL en Ansible kennis heeft en als quick starter bij ons aan de slag kan. Iemand met beperkte ervaring maar met een goede hands-on mentaliteit en eager om zaken op te pakken past daar ook in. Windows en VMware kennis is een pré. (Windows Package management. We gebruiken Ivanti voor package management)

De voertaal en documentatie (wet- en regelgeving) in Apeldoorn is Nederlands.

Kennis van en ervaring me de volgende items gewenst: Automated Provisioning/Deployment tools (Git, Ansible, Jenkins), scripting- en programmeerkennis, Containerization en container platforms (Docker, Kubernetes), API’s

 

Overige relevante informatie

De persoon is bedoeld om voor (in ieder geval) enkele maanden aan de slag te gaan op locatie in Apeldoorn om een deel van de genoemde werkzaamheden te gaan invullen.Je komt in een team te werken, met collega’s die wat voor elkaar over hebben en erg betrokken zijn. Het team bestaat uit met name technische rollen; beheerders, specialisten en consultants. We werken in een grote ruimte, waar ook het compliancy team werkt. De sfeer is informeel, terwijl de procedures vanwege de eisen strikt zijn. Het team is dan ook zeer security bewust.

Binnen de afdeling PKI zijn wij verantwoordelijk voor de PKI dienstverlening van een groot aantal klanten. Daarnaast geeft KPN zelf ook Certificaten uit. Voor klanten die zelf Certificaten uitgeven beheren wij een grote hoeveelheid klant specifieke infrastructuren van begin tot einde, d.w.z. dat wij verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld Key Management, beheertools, back-up, OS, applicaties en deels ook netwerk, maar ook voor de security van de omgevingen conform de gestelde eisen.

Similar projects

+ Search all projects