KPN

KPN - Scrum Master (Freelance/ZZP)

Posted Aug 23, 2022
Project ID: 27088-1
Location
Amsterdam, Noord-Holland
Hours/week
37 hrs/week
Timeline
5 months
Starts: Sep 12, 2022
Ends: Feb 1, 2023
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 25, 2022 3:00 PM

Voor de afdeling Data Quality & Governance zoeken we een enthousiaste Agile-minded Scrum Master met een affiniteit voor data die het leuk vindt om samen met Product Owners een aantal teams optimaal te laten functioneren. Je werkt veel samen met de andere Scrum Master binnen Data Quality & Governance en daarnaast ben je onderdeel van de Scrum Master gemeenschap binnen de Data Office van +/- 12 Scrum Masters. We zijn een afdeling met een open, informele cultuur waar we efficiënt en effectief samenwerken in een positieve sfeer. De eerste 2 weken van de opdracht zullen gebruikt worden samen met de huidige Scrum Master een plan te maken voor tijdens haar afwezigheid.

 

Je vervult de rol van Scrum Master van drie teams tijden het zwangerschapsverlof van de huidige Scrum Master die alle drie conform Agile Scrum werken. We zoeken een dienend leider, die pro-actief van aard is met altijd het gemeenschappelijk belang in het vizier. Je streeft naar high performing teams en je bent een verbinder.

 

Bij het eerste team werk je samen met 6 Data Quality analisten en een PO. Dit team maakt analyses op de kwaliteit van data in (en tussen) verschillende systemen om problemen in processen en systemen op te kunnen sporen en weg te nemen. Dit kan in principe elk systeem zijn binnen KPN.

 

Het tweede team betreft een DevOps team dat werkt aan de realisatie van de KPN Product Catalog, waarin alle Product Data van KPN zakelijke markt wordt gemanaged. Bij dit team werk je samen met 3 back-end developers, een front-end developer, een data steward en een PO. 

Het derde team betreft een DevOps team dat 1 september start met de ontwikkelingen van een data catalog. Hier werk je samen met 2 back-end developers en een PO. Jouw opdracht is om de teams optimaal te laten presteren en de organisatie verder te helpen. Je staat in dienst van je team(s) en van de organisatie. Je faciliteert teams en teamleden en onderzoekt wat er nodig is om ze verder te ontwikkelen. Je organiseert en coördineert de teammeetings en faciliteert deze ten gunste van je team(s). Je bent verantwoordelijk voor een soepele on- en offboarding van eventuele nieuwe collega’s in je team(s).

 

Functie-eisen:

  • Een goede beheersing van de Engelse taal is een must, gezien sommige mensen in de afdeling niet Nederlandstalig zijn. 
  • Ervaring als Scrum Master is must.

Similar projects

+ Search all projects