Itprojects

KPN - Manager – Director Architecture & Reporting (Freelance/ZZP)

Posted May 26, 2022
Project ID: SPS13 - 26329
Location
Zoetermeer
Duration
1 month
(Jun 20, 2022 - Jul 30, 2022)
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
81 - 101 €/hr
Application Deadline: Jun 13, 2022 3:00 PM

De unit Build & Design is vormt het hart van KPN Security. Deze unit bestaat uit een aantal afdelingen die samen ervoor zorgen dat KPN Security diensten en producten kan leveren aan haar klanten (van products tot aan platformen). Een van de afdelingen binnen B&D is de afdeling Architecture & Reporting.

 

De afdeling Architecture & Reporting bestaat uit twee hoofddisciplines:

-       Architecture

-       Reporting

 

De architecten houden zich bezig met de centrale architectuur en zijn verdeeld in een aantal disciplines: enterprise architectuur, platform, product en ook solution architectuur.

 

De reporting unit is verantwoordelijk om de “Data Driven Everything” (DDE) doelstellingen van KPN Security waar te maken, waarbij een mix van ontwikkeling als business analyse plaatsvindt.

 

Voor dit team zoeken wij een interim manager om enerzijds de dagelijkse leiding op zich te nemen, maar ook het team verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Hierbij zoeken we naar iemand die zowel het team dagelijks aanstuurt, als toekomstkoers kan uitzetten. Ook word je geacht strategische advies trajecten op je te kunnen nemen.

 

Functie – eisen:

-       WO werk- en niveau

-       Gedegen kennis van security

-       Gedegen kennis van architectuur

-       Kennis van powerBI is een pre

-       Zeer goede softskills

-       Ruime managementervaring

 

Omschrijving

Ervaren senior manager, sterk op HR vlak en positionering werken onder architectuur. Leiding geven aan een specialistisch team van architecten en tevens verantwoordelijk voor de reporting unit (ontwikkeling).

 

Kandidaat moet sterk zijn in het positioneren van teams en individuen, doorpakken op individuele casussen en tevens in staat zijn om alle stakeholders te managen. De ideale kandidaat is ervaren op het gebied van people management, maar is ook in staat om de aansluiting met andere afdelingen op te zoeken zodat werken onder achitectuur wordt gerealiseerd. De opdracht leent zich goed voor een interim manager.

 

Tevens kan de betrokken kandidaat ook gevraagd worden om organisatievraagstukken op te pakken i.r.t. zijn of haar team. Ruime ervaring met change trajecten is daarom noodzakelijk.

Similar projects

+ Search all projects