Itprojects

KPN - Chapter Coach (Freelance/ZZP)

Posted Feb 28, 2022
Project ID: 25580-1
Location
Houten
Hours/week
37 hrs/week
Timeline
5 months
Starts: Apr 1, 2022
Ends: Aug 31, 2022
Payrate range
71 - 86 €/hr
Application Deadline: Mar 7, 2022 11:00 AM

Als Chapter Coach ben jij de drijvende kracht achter het Service Transitie team van de toekomst.

 

Hoe doe je dat?

Als Chapter Coach ben je mede verantwoordelijk voor de visie op de afdeling. Je draagt bij aan het ontwikkelen van de afdeling, zodat er een match is tussen benodigde competenties, kennis, kunde en het werkpakket. Ook zorg je voor een optimale leer- en ontwikkelcultuur, waarbij plezier, openheid en continue ontwikkeling en verbetering centraal staan. Hierin werk je nauw samen met je omgeving/afdeling en met je collega Chapter Coaches.

 

Waarom doe je dat?

Onze strategische klanten (NS, Rijkswaterstaat, UWV en ABN AMRO) stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. We zijn steeds op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en de klant te verrassen. Om de klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het van belang dat de medewerkers zich blijven aanpassen aan de continue ontwikkelingen in de markt en bij onze klanten.

 

Waar?

Je werkt in de regel 40% vanuit huis en 60% vanuit de locatie Houten.

 

Met wie doe je dat?

Je werkt nauw samen met je collega Chapter Coaches, drie collega Leads Projecten & Change en de Lead Support & Improvement. Je maakt onderdeel uit van het LT SA Service Transition. Hierbij rapporteer je aan de Director Service Transition Strategic Accounts.

 

Jouw grootste impact

Je levert een directe bijdrage aan het succes van SA Service Transition. Je staat in jouw kracht bij het ontwikkelen en coachen van medewerkers, zowel individueel als team. Je houdt ervan medewerkers van feedback te voorzien, complimenten te geven, maar ook de vinger op de zere plek te leggen als dat nodig is. Je bent verantwoordelijk voor een optimale employee journey van de medewerkers binnen de afdeling met als doel betrokken, verbonden en gemotiveerde medewerkers tijdens alle fasen van de employee journey; van de onboarding, persoonlijke- en loopbaanontwikkeling, tot de off boarding. Ook ben je de drijvende kracht op het gebied van ontwikkeling van tactische en strategische people thema’s. Daarnaast ben jij degene die pro-activiteit en verandermanagement in zijn/haar bloed heeft zitten. 

 

Jouw rol als Chapter Coach

Jij bent de drijvende kracht achter het Service Transitie team van de toekomst. Dit lukt je doordat je:

  • Fun, openheid, resultaat en samen voortdurend verbeteren op nummer 1 zet;
  • Je bijdraagt aan een onderlinge goede communicatie, werksfeer en kennisdeling;
  • Je medewerkers faciliteert in de verandering en ze helpt groeien in nieuwe rollen en verantwoordelijkheden
  • Medewerkers ruimte en vertrouwen geeft, zelf transparant bent en voorbeeldgedrag in de praktijk toont;
  • Medewerkers coacht om hen persoonlijk te laten groeien in hun soft- en hard skills en stuurt op het tonen van eigenaarschap voor hun ontwikkeling hierin;
  • Zorgt voor een werksfeer waarin optimaal gepresteerd kan worden. Je creëert een veilige omgeving, waarin je fouten mag maken en die uitdaagt om continu te ontwikkelen.

 

Wat breng jij ons...

Voor deze vacature van Chapter Coach brengt de combinatie van leiderschap, coachend vermogen, communicatieve vaardigheden en continue verbeter mentaliteit jou ver. Met een dosis daadkracht en je positieve houding pas je bovendien perfect binnen het team.

 

Ook kunnen wij rekenen op jouw:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Coaching vaardigheden op zowel team als individueel niveau
  • Kennis van verandermanagement
  • Proactieve grondhouding; gericht op het realiseren van verandering, nieuwsgierig, creatief, initiatiefrijk en resultaat gedreven
  • Excellente teamwork-mentaliteit
  • Kennis van en affiniteit met duurzame inzetbaarheid
  • Groot (zelf)reflecterend vermogen

                                

Wat krijg je er voor terug?

  • Een uitdagende plek waar continue verandering plaats kan en moet vinden; we maken complexiteit simpel en streven voortdurend naar innovatie
  • Een dynamische werkomgeving voor de vier strategische klanten met grote maatschappelijke relevantie en missie kritische dienstverlening
  • Een rol binnen een high performing team, waarbij fun at work voorop staat​

 

Wie zijn wij?

De afdeling SA Service Transition is verantwoordelijk voor het betrouwbaar, veilig en efficiënt integreren en realiseren van alle klantvragen. We realiseren een soepele overgang naar een nieuwe of vernieuwde integrale dienstverlening voor Rijkswaterstaat, NS, ABN AMRO en UWV door middel van het snel en succesvol doorvoeren van changes en het begeleiden van projecten.

 

Vanuit Strategic Accounts zorgen we met onze gedreven professionals en ICT-diensten dat de vitale infrastructuur in Nederland veilig en beschikbaar is en we deze samen met onze klanten en service providers blijvend innoveren en verbeteren.

Similar projects

+ Search all projects