Itprojects

KPN B.V. - Senior Applicatie Engineer (Freelance/ZZP)

Posted Dec 27, 2021
Project ID: IPI11 - 25182
Location
Amersfoort
Duration
9 months
(Jan 10, 2022 - Sep 30, 2022)
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
53 - 76 €/hr

De organisatie:

CAM IT Solutions is een IT bedrijf die een IT Infrastructuur Platform implementeert en onderhoudt in de zorgmarkt, specifiek grote ziekenhuizen (niet academische ziekenhuizen) en zorginstellingen. De onderlinge sfeer is informeel, hulpvaardig, open en direct. Collega’s vinden het belangrijk om elkaar met regelmaat te zien. Bij CAM werk je zelfstandig aan het onderhouden van het applicatielandschap van één of meerdere ziekenhuis/zorginstelling klanten en gezamenlijk met je directie collega’s van Technisch Applicatie Beheer verzorg je transities van applicatielandschappen. Bij voldoende ervaring kan je ook een coördinerende rol binnen deze transities vervullen.

 

Afgelopen jaren is de druk op de zorg enorm, zeker nu in COVID-19 tijd. Wij als CAM faciliteren de zorg met onze CAMCUBE: het IT Platform voor de Healthcare, dat medewerkers in de zorg ondersteunt. Met de CAMCUBE kan de zorg zich focussen op wat zij het liefste doet: Zorg verlenen. Jij als Applicatie Engineer kan met jouw kennis hier je steentje aan bijdragen!

 

Jouw rol …

Als Applicatie Engineer ben je onze ambassadeur bij de klant. Je werkt voor een beperkte set klanten, voornamelijk ziekenhuizen. Je volgt de ontwikkelingen bij de klant en bekijkt welke relatie deze hebben tot het applicatielandschap van de klant. Daarnaast implementeer en onderhoud je diverse applicaties.

 

Ook ben je lid van migratieteams, die bij nieuwe klanten de bestaande applicatie set overzetten naar ons Private Cloud platform, de CAMCUBE. Binnen transitieteams inventariseer je het bestaande applicatielandschap en schrijf je migratieplannen voor deze applicaties. Het uitvoeren van deze migraties doe je samen met je collega Applicatie Engineers, Platform Engineers en de Consultants van CAM.

 

Je werkzaamheden bestaan uit: 

  • Virtualiseren van cliënt applicaties
  • Implementeren en onderhouden van datacenter applicaties
  • Integreren van SaaS applicaties (SSO)
  • Troubleshooten van applicatie-gerelateerde incidenten

 

In transities ben je medeverantwoordelijk voor het uitwerken van een applicatie migratie strategie.

Dit doe je zowel op locatie bij de klant als vanuit het kantoor van CAM in Amersfoort (op dit moment remote vanuit huis). Vrijdag is onze vaste CAMHOME dag waarbij alle collega’s naar CAM komen voor kennisdeling, klantevaluaties en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel (eveneens remote vanuit huis op dit moment).

 

Opdracht/functieomschrijving:

Het doel van deze functie is enerzijds gericht op het onderhouden van een intensieve relatie met onze klanten op het gebied van hun applicatielandschap. Je voert het gesprek over vernieuwingen binnen het applicatielandschap en kijkt samen met de klant welke requirements ingevuld moeten worden om dit te realiseren. Je bepaalt samen met de klant hoe het architectuurplaatje voor de betreffende applicatie er gaat uitzien. Jij bent onze ambassadeur bij onze klant(en). In overleg met de functioneel beheerder(s) van de klant voer jij het technisch onderhoud uit voor de applicaties.

 

In transities ondersteun je de technisch coördinator van Cam (technical expert) door het planmatig uitvoeren van benodigde werkzaamheden voor applicatie transities. Denk hierbij aan inventarisaties op het applicatielandschap, virtualiseren van applicaties in het datacenter of in de cloud, integreren in de werkplekomgeving van applicaties voor eindgebruikers.

Similar projects

+ Search all projects