Itprojects

KPN B.V. - Ops Engineer - Windows(Freelance ZZP)

Posted Dec 16, 2021
Project ID: 9-24953
Location
Maastricht
Duration
1 year , 5 months
(Jan 3, 2022 - Jun 2, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
41 - 56 €/hr

Deadline: 22/12/2021 - 12:00

 

De afdeling DC-Infra zorgt voor de levering en het beheer van datacenter infrastructuur voor interne KPN applicaties.

 

Binnen DC-Infra zijn er verschillende domeinen, waaronder het Public Cloud & Infra Services domein. In dit domein werken een viertal teams samen aan operationeel beheer en deployment van Windows, Linux, Microsoft SQL en Azure diensten.

 

Voor het Linux team bestaat het werk uit operationeel beheer van managed OS en innovatieve werkzaamheden zoals scripting en automatisering van processen. Binnen het dagelijks beheer hebben de teams contact met applicatiebeheer teams, voeren standaard changes uit en ondersteunen bij incidenten.

 

Ter ondersteuning van ons Linux team zijn wij op zoek naar iemand met een passie voor operationeel beheer die ons team wil versterken voor de dagelijkse werkzaamheden (zie beschrijving activiteiten).

 

Er vinden migraties plaats van workloads naar de Public Cloud, daarmee verschuiven een aantal werkzaamheden op de afdeling en willen we de plek nu a.i. invullen.

 

De beheer (OPS) werkzaamheden en geen (DEV) ontwikkelen.

 

Functie-eisen:

  • Minimaal HBO niveau (ICT/IT) ontwikkel en beheer kennis en vaardigheden.
  • Je bent een sterke teamspeler: je gelooft in co-creatie, je staat open voor feedback / feedforward, je deelt kennis
  • Je heb een passie voor beheer en operatie. Je vindt dit écht heel leuk en voelt veel meer voor beheer en operatie dan voor ontwikkeling.
  • Je hebt uitstekende probleemoplossende, organisatorische en communicatieve (geschreven en gesproken) vaardigheden in het Nederlands en Engels

 

Je hebt enige ervaring met Ops-engineering binnen een complex IT-integratiedomein draaiend op een Linux-omgeving.

 

Probleemloos houd je overzicht over de vele beheer en operationele werkzaamheden. Snel schakelen kun je als de beste. Je bent zeer stressbestendig. Met je dienstverlenende instelling streef je altijd naar de best mogelijke oplossing. Tegelijkertijd ben je richting stakeholders altijd duidelijk: je vraagt door als wensen niet helder zijn en bent eerlijk over wat er wel en niet kan. Je bent op een prettige manier assertief en van nature proactief.

Similar projects

+ Search all projects