Itprojects

KPN B.V. - Network Engineer Commissioning (Freelance/ZZP)

Posted Dec 21, 2021
Project ID: PPI09B-24948
Location
Den Haag
Duration
5 months
(Jan 17, 2022 - Jun 6, 2022)
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
36 - 53 €/hr

Samenvatting

Om ons connectivity team verder te versterken zijn we op zoek naar een netwerkengineer: een creatieve IT-er die het gaaf vindt om dagelijks met het team bezig te zijn met uitbreidingen in het Backbone en Core netwerk van KPN en tegelijkertijd de focus heeft voor het verder verbeteren of vernieuwen van de dienst. Maar ook de technische kennis en inzicht heeft om eventuele problemen snel op te kunnen lossen, veelal i.s.m. een field-engineer op locatie. Iemand die zelfstandig aan de slag gaat en pro-actief is ingesteld.

 

Over het team

Het team waarin je gaat werken is verantwoordelijk voor het leveren van diensten aan Wholesale en de Zakelijke Markt en coördineert en ondersteunt het netwerk changeproces in nauwe samenwerking met innovatie, netwerkbeheer, service, capacity management en onze partners. Door de brede kennis en ruime ervaring binnen het team zijn we veelal betrokken bij implementatie van nieuwe projecten en ontwikkelingen van het fulfilment ketenproces. Dit alles zorgt ervoor dat je in een dynamisch team komt te werken waar we samen werken aan de beste dienstverlening op het Alcatel/Huawei (ETN/FCN) netwerk door focus op service, operational excellence en automatisering. Vanaf 1-1-2022 worden de werkzaamheden uitgebreid en is het team ook verantwoordelijk voor de netwerkconfiguratie van nieuwe kaarten/switches en herbalanceringen van linken.

 

Over de functie

Als netwerk engineer binnen de afdeling Fixed Core Delivery houd je je voornamelijk bezig met de commissioning van netwerkuitbreidingen (logische acceptatie van kaarten en switches in het KPN Ethernet netwerk). Samen met je collega's sta je voor hoge kwaliteit service en ondersteun je telefonisch de field-engineers bij het in beheer nemen van de netwerk elementen. Je zorgt voor een succesvolle oplevering en biedt een oplossing bij problemen. Je krijgt de ruimte om mee te denken in het optimaliseren van het proces en creatieve ideeën en oplossingen te implementeren.

 

Wat vragen wij?

Als netwerk engineer brengt je proactieve houding, probleem oplossend vermogen, resultaat- en klantgerichtheid jou ver. Je hebt:

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare kennis en vaardigheden op het gebied van Ethernet netwerk technologie;
 • Beschikt over een CCNA certificaat;
 • Ervaring met het beheren van switches en routers (Cisco/Huawei op CLI);
 • Het een pre als je kennis hebt van KPN netwerken;
 • Jij hebt lef en hebt de moed om verandering te brengen, continue het proces te verbeteren;
 • Je bent in staat om (i.s.m. field-engineer on-site) storingen en changes effectief af te handelen; 
 • Flexibele houding en bent stressbestendig;
 • Goede communicatieve skills en bent een teamplayer;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je hebt een sterk technisch inzicht;
 • Je communiceert in het Nederlands en Engels 

Similar projects

+ Search all projects