Itprojects

KPN B.V. - Fullstack DevOps Technisch Beheerder (Freelance/ZZP)

Posted Jan 31, 2022
Project ID: 25360
Location
Groningen
Timeline:
Starts: Feb 7, 2022
Ends: Jun 30, 2022
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
79 - 86 €/hr
Application Deadline: Feb 4, 2022 12:00 PM

Over de afdeling Datacenter Infra

Wij zijn verantwoordelijk voor belangrijke delen van de infrastructuur en systemen van KPN. Onze afdeling bestaat uit technische specialisten en processpecialisten die gezamenlijk de verschillende KPN diensten ondersteunen, zoals diverse Private Cloud platformen, Public Cloud (KPN Azure/AWS), Selfservice Portal & provisioning/orchestration en Managed-OS diensten.

Bij ons kun je een full stack datacenter infrastructuur afnemen als netwerk, storage, compute (virtual machines), en managed OS-services.

Over de functie:

We zijn een team, dat zich bezig houdt met het beheer van een aantal omgevingen, gebaseerd op Huawei technologie.

Voor het ontwikkelen en beheren van 1 van deze platformen zijn we op zoek naar een fullstack technisch beheerder met kennis van OS (Suse), Storage , connectivity (firewall, switches), VMWare.

Wat ga je doen:

Je wordt onderdeel van een DevOps-team, waarin wij op een Agile manier de dienst verder vorm geven.

Een onderdeel van je takenpakket is het uitvoeren van installaties, configuratie en beheer en updaten van Full-stack Huawei platform en de bij behorende storage en switches.

Daarnaast automatiseer je zoveel mogelijk de beheertaken die nodig zijn om het platform efficiënt te kunnen beheren. Dat doe je door high level en low level designs te maken, en met behulp van tools of scripts bouw en/of automatiseer en test je de (beheer) processen.

Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van monitoring en backup, zodat we de beschikbaarheid (availability) en business continuity kunnen garanderen.

Geplande werkzaamheden zullen buiten kantoortijd plaatsvinden.

Je zorgt ervoor dat het platform voldoet aan de hoge compliancy eisen van de KSP en de Overheid.

Je documenteert de processen, en waar mogelijk automatiseer je de processen en de bewijsvoering die voor de strenge compliancy gelden.

Wie ben jij?

We zoeken een teamspeler met een passie voor techniek.

Je hebt een HBO/HBO+ werk en denkniveau en je hebt ruime en recente ervaring met , VMWare, storage (Oceanstore), connectivity.

Je hebt ruime kennis en ervaring met het werken met Linux (Suse) operating systemen en automatiseren d.m.v. Ansible en scripting languages als Perl, Python and Shell.

Je hebt een drive voor het automatiseren van beheertaken en andere zaken.

Je vind het leuk om processen te ontwerpen en op een duidelijk wijze te documenteren, ten behoeve audits.

Je hebt sterke affiniteit met opzetten van usermanagement en je hebt basiskennis storage en networking.

Je bent iemand met een proactieve houding, die het leuk vind om in teamverband te werken maar ook zelfstandig zaken kan oppakken.

Je hebt ervaring met het werken in scrum teams.

Similar projects

+ Search all projects