Itprojects

Hogeschool Utrecht - Product Owner (Freelance/ZZP)

Posted Mar 23, 2022
Project ID: ITHU935743
Location
Utrecht
Timeline:
Starts: Apr 4, 2022
Ends: Aug 31, 2022
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
79 - 99 €/hr
Application Deadline: Apr 1, 2022 2:00 PM

Hogeschool Utrecht heeft een cloud first strategie en richt daarvoor een nieuw team in: het cloud competence center. Voor de eerste fase zoeken we een interim Product Owner. Weet jij alles van de cloud, landingszones en je weet je goed te vestigen binnen een organisatie…. en vind jij het leuk om een team te shapen en stakeholders mee te nemen op avontuur? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke richting van het Cloud Competence Center. Je ontwikkelt en realiseert de roadmap welke bestaat uit de doorontwikkeling van de technische omgeving en het laten van landen van toepassingen in de cloud. In de cloud omgeving komen bestaande diensten die gemigreerd worden vanuit het fysieke datacenter en nieuwe diensten die via de business teams op je backlog komen. Dit kunnen data, compute en gecombineerde behoeftes zijn.

Je staat in nauw contant met team housing & hosting die het beheer van de huidige datacenter onder hun hoede hebben. Samen met hen werk je de migratie en uitfaseringsstrategie uit.

Ook werk je nauw samen met de product owner en team Digitale Werkplek. Zij beheren M365 Omgeving. Afstemming gebeurt minimaal in de wekelijkse PO-sync meeting of vaker wanneer nodig.

 

Wat breng je mee?

  • Inhoudelijke expertise over cloud infrastructuur
  • Expertise over cloud betalingsmodellen
  • Ervaring met het inrichten en vormgeven van nieuwe teams
  • Ruime ervaring met stakeholder management op alle niveaus

Similar projects

+ Search all projects