Itprojects

Gemeente Groningen - I-Adviseur (Freelance/ZZP)

Posted Mar 15, 2022
Project ID: IT 9111007
Location
Groningen
Duration
Start date: Apr 11, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Apr 8, 2022 12:00 PM

Deadline sollicitatie: 25-03 12:00 uur

Startdatum: ZSM

Duur: T/m eind juli 2022

Inzet: 36/40 uur

Schaal 10, CAO Gemeenten.

 

De applicaties van de gemeente Groningen komen allemaal in beheer bij Fujitsu, onze leverancier generieke ICT. 

In dit proces moet elke applicatie ge-onboard worden. Hiervoor zoeken wij een I-adviseur.

 

In het kort:

Op dit moment staan er 202 onboardingen open, dat betekent waarschijnlijk dat er documentatie mist of niet volledig is en dat Fujitsu deze applicatie nog niet in beheer heeft genomen. 

Deze moeten de komende tijd zoveel mogelijk worden weggewerkt: er moet dus worden uitgezocht waar het aan ontbreekt en wat er nodig is om deze onboarding wel verder te brengen. 

De onboardingen die er nu nog liggen moeten door de kandidaat worden aangevuld en compleet gemaakt. Onderdeel daarvan is ook om het koppelvlak proces te doorlopen en de documentatie op te leveren. 

Er zijn 2 collega’s bij betrokken: één collega zal een meer aanjagende rol vervullen richting de medewerkers (i-adviseurs, security, architecten, etc.) en de andere collega is voor 1 dag in de week beschikbaar om de kandidaat op weg te helpen in de procedures, proces, etc.

 

Jij neemt mee: 

We zoeken een kordaat en daadkrachtig iemand die zo snel mogelijk beschikbaar is voor 1 FTE en minimaal tot eind juni (met optioneel maandelijkse verlening als het nodig is). Het is een pittige klus, dus we moeten iemand hebben die daar tegen kan.

 

  • Ervaring met applicatie implementatie is een grote pré
  • HBO werk- en denkniveau
  • Hijj/zij moet -na het op weg helpen zoals hierboven genoemd- zelfstandig het koppelvlak proces kunnen doorlopen. Dit houdt in: het (laten) invullen van BIA’s, PIA’s, RIA’s, MMS, het afstemmen met architecten, security en andere collega’s waar nodig.

Similar projects

+ Search all projects