Itprojects

Gemeente Dordrecht - Applicatiebeheerder Publieksdienstverlenging/Verkiezingen (Freelance/ZZP)

Posted Jan 12, 2022
Project ID: IT 9107570
Location
Dordrecht
Hours/week
24 hrs/week
Timeline
6 months
Starts: Jan 18, 2022
Ends: Jul 11, 2022
Payrate range
55 - 70 €/hr

Deadline: Woensdag 19 januari as. 12.00 uur

Aantal uren p/w: Gemiddeld 24 uur

Duur: vanaf Februari tot ongeveer oktober

Richttarief: €75,- functie schaal 9 Gemeente CAO

 

Ben jij een ervaren en servicegerichte applicatiebeheerder die ervoor zorgt dat onze collega's binnen Dienstverlening Drechtsteden tijdens de verkiezingen zo goed mogelijk gebruik maken van onze informatievoorziening? Reageer dan snel!

 

Applicatiebeheerder publieksdienstverlening / Verkiezingen

 

Wat ga jij bij ons doen?

Publieksdienstverlening is sterk in ontwikkeling. Steeds meer dienstverlening verloopt online ook tijdens de verkiezingen. Voor de continuïteit van onze dienstverlening is het essentieel dat de ICT optimaal functioneert en storingen snel en adequaat worden verholpen. Als applicatiebeheerder speel je hierin een belangrijke rol. Als applicatiebeheerder:

  • beheer je de soft- en hardware binnen Dienstverlening Drechtsteden door bijvoorbeeld het up-to-date houden van de software en zorgen voor optimale functionele inrichting van applicaties;
  • ben je het aanspreekpunt/ helpdesk voor je collega's en instrueer je hen in het gebruik van de soft- en hardware.
  • ben je in samenwerking met ketenpartijen en leveranciers verantwoordelijk voor het adequaat oplossen van verstoringen;
  • zorg je voor een goede documentatie van de activiteiten die je uitvoert bij het oplossen van incidenten en wijzigingen voor een veilige en betrouwbare informatievoorziening;
  • neem je (op termijn) deel aan projecten en zorg je voor wijzigingen in of implementaties van bestaande en nieuwe soft- en hardware en draag je bij aan de ontwikkeling van nieuw beleid op je vakgebied.

 

Naast de ontwikkelingen in publieksdienstverlening verandert ook de manier waarop we ICT-voorzieningen gebruiken. Denk hierbij aan ver-SAAS-ing van ons applicatielandschap en de hogere eisen die we stellen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

 

Wat neem je mee?

Je vindt het leuk om in te spelen op de steeds veranderende omgeving en jezelf te blijven ontwikkelen. Hierbij laat je zien dat je stressbestendig en zelfstandig bent en goed in staat om prioriteiten te stellen. Je bent proactief, service- en oplossingsgericht en analytisch. Ook ben je sociaal vaardig, een teamspeler en netwerker, en weet je hierdoor anderen mee te nemen naar het gewenste resultaat.

 

Daarnaast beschik je over:

  • aantoonbare kennis en ervaring applicatiebeheer verkiezingen. Ruime kennis van en ervaring met applicaties Cognos, Procura, Key2verkiezingen, Key2burgerzaken en de applicatie OSV. Eigenlijk alle applicatie-ondersteuning die nodig is rond de verkiezingen.
  • Na de verkiezingen is applicatiebeheer ondersteuning nodig op enkele projecten. Allround applicatiebeheerder burgerzaken kwaliteiten voor nodig (specifieke kennis/ ervaring op burgerzaken dus, met bijhorende Centric applicaties).
  • geen 9-tot-5-instelling en bent je bereid testwerkzaamheden in het weekend uit te voeren;
  • ervaring mt projectmatig werken;
  • een mbo+/ hbo opleiding, aangevuld met relevante vakopleidingen.

 

Waar kom je te werken?

Dienstverlening Drechtsteden, als onderdeel van de gemeente Dordrecht, voert de publieksdienstverlening uit voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht. Je werkt samen met gedreven collega's aan het leveren van de beste dienstverlening telefonisch, aan de balie en online) aan inwoners, ondernemers en instellingen van die gemeenten. We bundelen de krachten om een toekomstbestendige, innovatieve en efficiënte dienstverlening te behouden en te realiseren.

 

We zetten fors in op digitalisering en houden tegelijkertijd ruimte voor maatwerk en persoonlijk contact. Als adviseur maak je deel uit van het team Ontwikkeling & Ondersteuning, wat bestaat uit 15 innovatieve en deskundige collega's. Dit team is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de dienstverlening en het beleid en ondersteunt de uitvoeringsteams op een aantal taken (o.a. applicatiebeheer en planning & control).

Een korte filmpje om je een beeld te geven van waar je komt te werken: https://www.youtube.com/watch?v=WFF18k7HAQc

 

Je kunt je via <itprojects> alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Similar projects

+ Search all projects