Itprojects

Gemeente Beek en Donk - Senior Adviseur DIV (Freelance/ZZP)

Posted Jan 25, 2022
Project ID: IT 9108264
Location
Beek en Donk
Hours/week
32 hrs/week
Timeline
3 months
Starts: Feb 1, 2022
Ends: Apr 30, 2022
Payrate range
65 - 81 €/hr
Application Deadline: Feb 1, 2022 12:00 AM

Sollicitatie deadline: 1-2 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 4 maanden, met optie op verlenging.

Uren per week: 32-36 uur

Functieschaal: 11

Uurarief: maximaal € 85

Ben jij open in je communicatie, ben je nieuwsgierig van aard, heb je een proactieve houding en ben jij een expert op het gebied van zaakgericht werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als zaakgericht werken gemeente van het eerste uur komt deze mooie tijdelijke opdracht beschikbaar waarbij jou gevraagd wordt vanuit expertise en de inhoud een belangrijke bijdrage te leveren voor de uitdagingen waar het cluster DIV (Documentaire Informatie Voorziening) mee te maken heeft. 
 

Dit ga je doen:

Als senior medewerker DIV werk je dagelijks samen in een leuk en kleinschalig cluster. Je werkt aan complexe werkzaamheden en vraagstukken binnen het taakveld en vervult een initiërende rol bij en adviseert over voorstellen m.b.t. kwaliteits- en systeemontwikkeling. Gezien jouw kennis en ervaring kun je inhoudelijke en complexere vragen vanuit jouw andere DIV collega’s veelal beantwoorden (vraagbaak voor het cluster). 

Je bent samen met het cluster verantwoordelijk voor het draaiende houden van de dagelijkse dienstverlening richting onze interne en externe klanten. Hierbij kun je denken aan de ondersteuning voor de archivering en het up tot date houden van ons zaaksysteem bij complexe en grote projecten binnen onze gemeente. Naast jouw reguliere werkzaamheden liggen er ook enkele andere uitdagingen waarin jij gezien jouw senioriteit binnen het vakgebied mee aan de slag kan. 

Hierbij gaat het onder andere om de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de transitie naar een nieuw zaaksysteem. Hierin heb je een trekkersrol en je gaat hiermee dan ook actief aan de slag waarbij het accent zal liggen op de kwaliteit van de gegevens. Uiteraard werk je nauw samen met jouw andere collega’s binnen het cluster. 

De archiefwet is jou niet onbekend, zo kun je bijvoorbeeld voor selectie, waardering en vernietiging inzake fysieke en digitale archieven goed advies geven. Als laatste zorg jij ervoor dat onze processen binnen ons zaaksysteem toekomstbestendig zijn ingericht voor de inwerkingtreding van de Wet open overheid (Woo).


Jouw werkomgeving:

Binnen het cluster DIV werk je in een informele sfeer met nog 5 andere medewerkers zelfstandig en samen. Vanwege corona wordt er deels thuisgewerkt, wanneer je op kantoor aan deze opdracht werkt, werk je in onze recent verbouwde werkomgeving. 

  • Je bent HBO of WO opgeleid.
  • Je hebt aantoonbaar minimaal 5 jaar kennis en ervaring binnen dit vakgebied.
  • Je hebt goede advies en communicatieve vaardigheden en kunt ook zeker vanuit de inhoud de collega’s van het cluster DIV goed adviseren en meenemen. 
  • Je hebt uiteraard kennis en ervaring met informatiebeheer, het zaakgericht werken en relevante wetten zoals de Archiefwet en de Wet open overheid.
  • Je hebt een goed aanpassingsvermogen en weet zowel met eindgebruikers, beleidsmedewerkers en managers gemakkelijk te communiceren.
  • Je bent een probleemanalist die vraagstukken vanuit verschillende hoeken belicht en stelt je hierbij proactief op. 

 

Je kunt je via <itprojects> alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Similar projects

+ Search all projects