Itprojects

Freelance system engineer DXP medewerker (OPS), Belastingdienst (zzp)

Posted Oct 5, 2022
Project ID: IT 9121777
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
6 months
Start date: Nov 1, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
60 - 75 €/hr
Application Deadline: Oct 11, 2022 12:00 PM

Belastingdienst B/cao

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 75,00

Startdatum inzet: 1-11-2022

Tijdelijke functie, met optie op vast

 

DXP staat voor Digital eXperience Platform. Het DXP is de naam voor de verzameling bouwstenen waarmee een schaalbare digitale “web portaal applicatie platform” geboden wordt, waarop websites, portaal omgevingen, mobiele applicatie kunnen worden gebouwd, uitgerold en continue verbetert kunnen worden. Het vormt het uniforme fundament voor de moderne interactie met burgers, bedrijven en medewerkers.

Binnen het team zijn de voornaamste werkzaamheden het operations van de diverse systemen zoals Portal, IWCM (IBM Web Content Manager), Piwik, Wordpress, Zoek appliance etc. Ook zorg je voor de ondersteuning van klanten op de nieuwe en bestaande infrastructuur (WebSphere Portal Manager) en het opzetten en inrichten van testomgevingen voor de klanten. Het geautomatiseerd uitrollen van de infrastructuur wordt gedaan door o.a. Python scripting op Linux.

 

Daarnaast ben je bezig met het oplossen van incidenten in de diverse omgevingen en wordt verwacht dat je medwerkers inwerkt.

Aangezien de operations vermoedellijk geen dagtaak is, kunnen er development werkzaamheden voorkomen. Er wordt middels Agile/Scrum gewerkt, waar met iteraties aan onze infrastructuur gebouwd wordt.

CoE Maatwerk werkt volgens Scrum en DevOps. In sprints van 2 weken wordt een aantal wensen van de product-owners gerealiseerd. In samenspraak met de business worden de applicaties niet alleen ontwikkeld, maar ook na iedere sprint in de productie-omgeving geïnstalleerd.

Het CoE Webdevelopment is op zoek naar iemand die kennis en kunde inbrengt op het gebied van met name front-end ontwikkeling met Angular en Typescript, die op de hoogte is van de laatste stand van zaken rond Angular en die richting kan geven aan de technische aspecten van front-end ontwikkeling. De senior die wij zoeken kan dat ook bij een team dat inmiddels meerdere applicaties gerealiseerd heeft in deze omgeving.

Binnen het CoE Webdevelopment lever je een bijdrage aan een moderne geautomatiseerde ondersteuning voor de Belastingdienst, door het realiseren en integreren van maatwerk applicaties. In samenwerking met de business en andere teams zorg je voor de realisatie en de exploitatie van nieuwe oplossingen voor de Belastingdienst.

Verder ben je kritisch en loop je niet klakkeloos achter de menigte aan, maar zonder de goede sfeer binnen het team uit het oog te verliezen.

 

Achtergrond Opdracht

We werken middels Agile/Scrum waar we met iteraties aan onze infrastructuur bouwen. We bieden je de kans om je goed in te werken.

Verder kan een bereikbaarheidsdienst gelden en kan gevraagd worden om te werken werken in de avonduren/weekend (deployen in productie).

 

Functievereisten:

  • Kennis van Typescript, Javascript, Angular, HTML5 en SCSS.
  • Kennis van Java, Springboot, SQL, DB2, Teradata, Openshift of IBM Websphere is een pré
  • Ervaring met Agile werken
  • Ervaring met Agile (Scrum) werken in een DevOps team, Jira, GIT. Kennis van de Belastingdienst IV organisatie is een pré.
  • HBO werk-en denkniveau

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions.

Similar projects

+ Search all projects