Itprojects

Freelance Sr. tester Belastingdienst (zzp)

Posted Sep 29, 2022
Project ID: IT 9121512
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
6 months
Start date: Oct 24, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
75 - 87 €/hr
Application Deadline: Oct 4, 2022 12:00 PM

Uren per week: 36,00

Job Type: tijdelijke functie, met optie op vast

 

Binnen de afdeling M&M Messaging - Ontvangen & Mededelen (O&M) wordt gezocht naar een ervaren tester. De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische omgeving op het snijvlak van functionaliteit en techniek te werken. De werkzaamheden zijn gericht op meerdere applicaties, het betreft zowel nieuwbouw als doorontwikkeling van bestaande applicaties. De opdrachten bestaan uit een mix van realiseren business functionaliteit, optimalisaties wat betreft onderhoudbaarheid, performance en (technische) continuïteit.

We zijn op zoek naar een ervaren senior Tester die zelfstandig een klus kan klaren, en plezier heeft in teamwork! De Agile /SCRUM werkwijze straal je uit en weet je ook op een positieve manier over te brengen op je collega’s. De testen zijn geautomatiseerd via Robot Framework, onderhoud en verder uitbouwen van de geautomatiseerde testen hoort bij je taken.

We zoeken een enthousiaste tester die pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft. Je hebt ervaring met het testen van applicaties in combinatie met Robot Framework.

 

Achtergrond Opdracht

De afdeling Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaandeinformatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M applicaties onderling, maar natuurlijk ook daarbuiten.

 

Functievereisten:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Tmap Next Foundation
  • Ervaring met projecten in een Agile omgeving
  • Kennis en ervaring met SCRUM
  • Senior tester met ervaring in testautomatisering

 

Functiewensen

  • Testtooling (RobotFramework)
  • Kennis van XML, MQ, DB2

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

Similar projects

+ Search all projects