Itprojects

Freelance Senior UX Designer / Mobile Designer (ZZP)

Posted Nov 14, 2022
Project ID: IT 9123731
Location
Apeldoorn, Gelderland
Duration
6 months
Start date: Dec 12, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
70 - 80 €/hr
Application Deadline: Nov 15, 2022 1:00 PM

Belastingdienst B/cao

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 80,00

Startdatum inzet: 12-12-2022 - open einde

 

Wij zoeken een Senior UX Designer met gedegen kennis van mobiele applicaties en het ontwerpen van mobiele oplossingen conform de richtlijnen van de Rijksoverheid voor Google en Android. Je vindt slimme oplossingen met goed doordachte visuele concepten en pixel-perfecte designs, zowel zelfstandig als meestal binnen een multidisciplinair team.

Daarnaast ben je door je communicatieve vaardigheden in staat je werk, inzichten en visie overtuigend overbrengen naar andere UX- en online experts binnen en buiten het team om je designs met inhoudelijke argumenten te duiden en te verdedigen, je weet te inspireren en te enthousiasmeren. Je weet jouw ontwerpen te motiveren en professioneel met feedback om te gaan. Ook ben je in staat om je designs voor meerdere verschijningsvormen (multi-device: web, tablet & mobiel) te optimaliseren.

 

Achtergrond:

Het Mobile Competence Center Belastingdienst ontwerpt mobiele oplossingen op basis van het ontwikkelplatform Xamarin (Apps) i.c.m. .Net back- ends voor Burgers & Bedrijven (extern) en voor medewerkers (intern), daarnaast ontwerpen wij ook Apps voor de Rijksdienst (ministeries) voor de mobiel platformen iOS (iPhone/iPad) en Android (Samsung, Sony etc.). Daar horen grote, kleine en creatieve opdrachten bij. We verwachten van de kandidaten dat zij enthousiast en energiek te werk gaan in dit innovatieve traject en ook open staan om persoonlijk te investeren.Daarnaast verwachten wij een ‘Agile Scrum DNA’ met drive voor constant veranderen en innoveren passend in de dynamische cultuur van het Mobile Competence Center.

 

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een afgeronde, relevante opleiding;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen voor iOS en Android,
  • Je hebt kennis van requirements analyses,
  • Je hebt kennis van verschillende design tools zoals Axure / Sketch / Sigma.

Similar projects

+ Search all projects