Itprojects

Freelance Senior Tester (ZZP)

Posted Nov 8, 2022
Project ID: IT 9123484
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
6 months
(Dec 5, 2022 - Jun 5, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
70 - 82 €/hr
Application Deadline: Nov 8, 2022 1:00 PM

Belastingdienst B/cao

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 83,00

Startdatum inzet: 5-12-2022

Tijdelijke functie/opdracht, open einde

 

Als Test Automatiseerder mét ECM Filenet/P8 kennis en ervaring help je mee om het testproces van het Klant Aansluitingen team te professionaliseren. Je werkt zowel hands on mee aan inhoud als aan proces, de nadruk ligt op de inhoud. Hiervoor ben je actief betrokken bij afstemming en verbetering in het testproces, en realiseer je onder andere geautomatiseerde regressietesten voor klantaansluitingen zodat er bij wijzigingen in de omgeving, wijzigingen in de infrastructuur of wijzigingen in het ECM bouwblok aanbod, snel geanticipeerd kan worden.

 

Achtergrond:

Het ECM Competence Center realiseert en configureert generieke dienstcomponenten ten behoeve van het efficiënt en toekomst vast functioneren van het IV landschap voor document- en archiefbeheer. Dit laatste is van steeds groter belang gezien de verantwoordelijkheid van de Belastingdienst in programma's als “Informatie op Orde” en “Transparante verantwoording”.

Hiermee geeft het ECM Competente Center antwoord op de functionele vraag van haar klanten. Inzet van de juiste componenten op basis van onder andere; ECM kennis en ervaring, complexiteit en beschikbaarheid. Dit alles begint met de consultancy rondom de vertaling van de bedrijfsprocessen naar gewenste functionaliteit.

Denk bij document- en archiefbeheer aan kleine en grote verzamelingen digitale objecten die onderdeel zijn van de informatie in verschillende functionele ketens. Het aantal objecten hiervan zal in totaal oplopen tot meer dan 30 miljard documenten. We werken dan ook aan verschillende opdrachten tegelijkertijd, in een combinatie van inrichten en customizen van klantstromen en bouwen van extra functionaliteiten. Dit doen we met ruim 35 medewerkers verdeeld over verschillende scrumteams.

  • Je bent gecertificeerd op gebied van TMAP Next of ISTQB;
  • Je hebt kennis van document/content management;
  • Je hebt ervaring in testautomatisering met Robot Framework;
  • Je hebt ervaring met Agile/Scrum en bijbehorende tools zoals Jira & Confluence;
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van testplannen.

 

Similar projects

+ Search all projects