Itprojects

Freelance Senior Programmeur/ Technisch Ontwerper Java (ZZP)

Posted Nov 14, 2022
Project ID: IT 9123733
Location
Groningen , Groningen
Duration
1 year
(Nov 14, 2022 - Nov 30, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
80 - 91 €/hr
Application Deadline: Nov 17, 2022 2:00 PM

Dienst Uitvoering Onderwijs

Uren per week: 36,00

Standplaats: Groningen

Max tarief: € 91,00

Startdatum inzet: 1-12-2022

Einddatum inzet: 30-11-2023

 

Team RIA is op zoek naar een enthousiaste Java engineer, die de lead rol zal pakken van de ontwikkelaars in het team. Gezien jij als lead Java engineer in het DevOps team functioneert zoeken wij iemand met een assertieve houding die pro actief is.

Team RIA is een professioneel, gezellig, klein team dat trots is op de goede onderlinge samenwerking en resultaten en waar jouw bijdrage hét verschil maakt. Samen met twee andere ontwikkelaars ben jij verantwoordelijk voor alle wijzigingen en toevoegingen die gedaan worden. Alle aspecten komen aan bod, van de nieuwe Angular GUI tot diep in (oude) Java code. Uitdagend en leerzaam! Naast het schrijven van code, zal de architect je mening en expertise bevragen voor usecases, heeft de Opser wensen en vragen omtrent productiezaken en werk je nauw samen met de testers die controleren of alles doet wat het moet doen.

Achtergrond opdracht 
Ons Dev-OPS team bestaat uit een requirements engineer, twee bouwers, twee testers en een operational specialist. We hebben een nauwe samenwerking met ons BAT team welke bestaat uit twee analisten, een functioneel beheerder en uiteraard onze product owner. Tevens staan we altijd open voor innovaties en lopen we graag voorop met het toepassen van nieuwe technieken.

Team RIA valt onder het domein Persoon en heeft de applicaties Inkomenregister (INK) en Rekening- en machtigingadministratie (RMA) onder haar hoede. INK biedt intern diensten aan voor de registratie en ontsluiting van inkomensgegevens ten behoeve van diverse klantprocessen. Hiervoor worden zowel bij de Nederlandse als Buitenlandse Belastingdiensten gegevens ingewonnen (nu nog) op basis van bestandsuitwisselingen. RMA registreert rekeningnummers en machtigingen voor de verschillende afdelingen. Deze gegevens worden ontsloten voor het verwerken van het betalingsverkeer.Verzoeken voor en het ontsluiten van gegevens via de gebruikersinterface gaat via REST API’s en MQ berichten mbv SOAP services.

Daarnaast hebben we nog batchverwerking en een Angular-Gui.Welke uitdagingen staan ons te wachten: Migratie naar de cloud (Openshift, Docker, Helm, Jenkins)Hiernaast staat er voor INK een aantal nieuwe gegevensuitwisselingen met de Belastingdienst in de planning.Vanaf 2023 staat er nog een hele reeks aan (nieuwe) functionele onderwerpen gepland.

  • HBO/WO denk en werkniveau (3 jr.);
  • Relevante werkervaring in een Java omgeving (3 jr.);
  • Relevante werkervaring in modeleren (1 jr.);
  • Relevante werkervaring met REST (1 jr.);
  • Relevante werkervaring in een Agile / Scrum omgeving;
  • Relevante werkervaring in een Java Enterprise (Spring).


Nice to have

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met Java;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met Modelering;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met REST;
  • Ervaring met Velocity is een pré.


Competenties
Naast de specifieke aspecten die bij de rol ontwikkelaar zijn genoemd, geldt dat je ook kan meedenken over hoe je de gemodelleerde informatie kunt gebruiken om de DevOps teams verder te helpen op elk vakgebied. Het idee is uiteraard dit als team te doen dus samendenken en -werken is een hoofdzaak! Ofwel, naast het werk wat je vanuit je rol doet heb je ook veel kansen om op je vakgebied een leidende rol te pakken.

Teamspeler / gericht op samenwerkenAssertiefWeet zich snel nieuwe tools en frameworks eigen te makenCommunicatief vaardig.

Similar projects

+ Search all projects