Itprojects

Freelance Senior BI-specialist DWH Beheer (ZZP)

Posted Jan 31, 2023
Project ID: YIS 9127497
Location
Groningen, Groningen
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
11 months , 4 weeks
Starts: Mar 1, 2023
Ends: Feb 29, 2024
Payrate range
80 - 105 €/hr
Application Deadline: Feb 3, 2023 12:00 PM
  • Startdatum: 01-03-2023

  • Richttarief: €100

  • 36h per week

  • Duur opdracht: 1 jaar

  • We verwachten dat je minimaal 50% van je werktijd op kantoor in Groningen je werkzaamheden uitvoert.


Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van het datawarehouse. Je voert onder andere overzettingen uit van PowerCenter en Business Objects producten naar PRD, monitort de stabiliteit van de diverse workflows en zorgt bij verstoringen dat deze efficiënt en effectief worden verholpen. Je houdt daarbij continu het belang van onze afnemers voor ogen en zorgt voor de benodigde communicatie. Je denkt actief mee, toont initiatief en formuleert voorstellen om het beheer effectiever, efficiënter, transparanter, eenvoudiger, beheersbaar en controleerbaar te maken of te houden.

Je bent zelfredzaam en daardoor gemakkelijk inzetbaar in een ander team en een vraagbaak voor collega’s. Bij incidenten breng je naast de technische en functionele kennis van je eigen team, ook die van andere teams binnen of buiten je domein in. Je enthousiasmeert je collega’s en samen ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en continuïteit van de dienstverlening. Zo lever je niet alleen een substantiële bijdrage aan de kwaliteit, maar ook aan het naar een hoger plan brengen van de dataontwikkeling binnen DUO. Daarbij breng jij je expertise in vanuit beheerperspectief.

Je onderscheidt hoofd- van bijzaken en signaleert waar informatie ontbreekt. Jouw kwaliteit is om overstijgend en met een andere bril naar dezelfde situatie te kijken. Je bent in staat om te relativeren en te nuanceren. Je kunt snel denken en analyseren en je bent in staat om een bepaalde afstand te bewaren tot de materie.

Je bent naast pro-actief ook nieuwsgierig naar het serverlandschap binnen DUO. Zo ben je snel in staat om de oorzaak van het probleem te achterhalen en kun je het probleem (laten) oplossen. Je bent klantgericht, hebt organisatiesensitiviteit, lef en daadkracht.

Achtergrond opdracht

Bij de afdeling Gegevensmanagement gaat het om het verzamelen, vastleggen, beheren en ter beschikking stellen van gegevens. We staan garant voor de juistheid, tijdigheid, volledigheid en transparantie van alle DUO gegevens. Deze gegevens vormen de grondslag voor alle processen waarmee DUO haar klanten van informatie voorziet. De afdeling Gegevensmanagement bestaat in haar huidige vorm sinds 1 januari 2018. Er werken circa 80 personen op deze afdeling, die samen invulling geven aan de informatiehuishouding van DUO.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • Kennis van en ervaring met PowerCenter (3 jaar);

  • Kennis van en ruime ervaring met beheren en testen binnen een Datawarehouse-omgeving (3 jaar);

  • Kennis van en ervaring met database SQL (3 jaar).



Aanvullende kennis (wens)


  • Kennis van en ervaring met SAP BusinessObjects;

  • Je hebt werkervaring in een grote organisatie.

Similar projects

+ Search all projects