Itprojects

Freelance Ontwikkelaar (zzp)

Posted Dec 1, 2022
Project ID: AV2022-DOU-7015
Location
Rotterdam , Noord-Holland
Duration
Start date: Jan 2, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
55 - 70 €/hr
Application Deadline: Dec 6, 2022 12:00 PM

Indienen offertes : 6 december 2022

Startdatum inzet : 2 januari 2023

Standplaats : Rotterdam

Aantal uren : 36


Een Extract-Transform-Load (ETL)-ontwikkelaar is een professional die data extract, transformeert en laadt om de resultaten in een nieuw op te zetten of bestaande database te verwerken (het opwerken, integreren en beschikbaar maken van gegevens)Jij bent dé expert op het terrein van ETL en data modellering die ervoor zorgt dat haar/zijn collega Business Intelligence- en Analytics-specialisten steeds kunnen rekenen op de juiste gegevens en gegevensdoorsnedes. Naast het bewaken van architectuur- en kwaliteits-principes, ben je in staat om ook buiten bestaande kaders creatieve oplossingen en inzichten aan te leveren op het gebied van data engineering. En je houdt je kennis natuurlijk graag op peil en deelt deze met je collega ETL-ontwikkelaar, zodat je slagvaardig en effectief blijft. Daarnaast ben je als ETL-ontwikkelaar een goede ondersteuner voor andere taken die nodig zijn voor ontwikkeling en/of verbetering van routines. Binnenkort start het migratietraject naar Azure. Om dit traject goed te kunnen ondersteunen is specifieke kennis van componenten van Azure gewenst

Achtergrond Opdracht

De Douane wil meer data-gedreven werken. Door data uit eigen en externe bronnen te combineren en te analyseren, kan de Douane zijn kerntaken sneller, beter en efficiënter uitvoeren. Hierbij is het snel kunnen inspringen op nieuwe wet- en regelgeving en een breed scala aan klantvragen essentieel. Om deze wendbaarheid te realiseren loopt er op dit moment een traject om de werkmethode en technologie opnieuw in te richten, de Datawerkorganisatie.

Job requirements to all suppliers

  • Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding (het liefst richting informatica, informatiemanagement)

  • Je bent ervaren in ontwerpen/inrichten van datawarehouses, Data Vaults, data lakes, 3NF en dimensioneel modelleren (ster-, sneeuw- en vlokschema’s)

  • Je hebt diepgaande kennis van SQL en relationele databases

  • Je hebt ruime ervaring in een Agile/Scrum ontwikkelomgeving

  • Je hebt ervaring met het verbeteren van data kwaliteit, bijvoorbeeld door geautomatiseerde tests en visie op

Functiewensen

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als data/ETL engineer

  • Je bent in staat duidelijke documentatie te ontwikkelende rol van metadata hierbij.

  • Kennis van Azure, daarnaast kennis van SAS producten(VA, EG of DI) en Teradata

  • Je hebt kennis van informatiebeveiliging en privacy.

  • Je bent als ETL-ontwikkelaar een goede ondersteuner voor andere taken die nodig zijn voor ontwikkeling en/of verbetering van routines. Je combineert sterke data analysevaardigheden en probleemoplossingsvaardigheden met een solide kennis en ervaring op het gebied van ETL. Je bent een ervaren professional die kennis heeft opgedaan met standaard industrie ETL tools en technieken.

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. If you don't speak Dutch (yet), please take a look at our other vacancies, Yacht has plenty of opportunities where English-speaking candidates are more than welcome to apply. 

Similar projects

+ Search all projects