Itprojects

Freelance Microsoft 365 Specialist & Coach (ZZP)

Posted Nov 14, 2022
Project ID: IT 9123669
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
Start date: Dec 1, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
70 - 80 €/hr

Belastingdienst B/cao

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 80,00

Startdatum inzet: 1-12-2022 - open einde

 

Binnen team MADS (Mail Agenda en Digitaal Samenwerken) bij de Belastingdienst zijn we op zoek naar een M365 specialist.

Onze huidige technologie is gebaseerd op onder andere HCL Connections en HCL Notes. Een omgeving met bijna 45.000 gebruikers, hoog beschikbaar, en alles ook nog mobiel benaderbaar. We gaan samen een reis maken om M365 in te zetten voor medewerkers van de Belastingdienst, Douane en Toeslagen. Dit betekent een enorme verandering waarbij we op zoek zijn naar iemand die met ons dit traject in wil gaan. De reis is lang is en de uitdaging is om de transitie van het huidige platform naar het nieuwe met ons maken. Een super uitdagende omgeving dus !

De M365 specialist moet in staat zijn en het leuk vinden om beheerders te begeleiden bij het inrichten van beheertaken en uitleg geven (training on the job) over het beheer van M365 met als focus Exchange Online, Teams, Sharepoint, Onedrive, Apps for Enterprise. Het is niet de bedoelding dat beheertaken zelf uitgevoerd worden door de specialist. Het gaat om begeleiding, adviseren en het uitwerken van beheerprocedures.

 

Achtergrond:

Het team MADS (Mail, Agenda en Digitaal Samenwerken) is onderdeel van de afdeling End User Services. We bestaan uit twee sub teams: Digitaal samenwerken en Mail & Agenda. Samen met 14 andere collega's zorg je dagelijks voor een optimaal functioneren van ons platform en meer! We zijn ervaren proffesionals waar teamspirit hoog in het vaandel staat. We zijn flexibel in werktijden en de kantoor/thuis werk balans.

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ruime kennis van en ervaring met Exchange Online, Teams, Sharepoint en Onedrive;
  • Je hebt de certificering Microsoft 365 Enterprise Administrator.

 

Similar projects

+ Search all projects