Itprojects

Freelance Fullstack Java Developer, Belastingdienst (ZZP)

Posted Oct 25, 2022
Project ID: IT 9122731
Location
Utrecht , Utrecht
Duration
Start date: Nov 14, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
70 - 80 €/hr
Application Deadline: Oct 28, 2022 12:00 PM

Belastingdienst B/cao

Uren per week: 36,00

Standplaats: Utrecht

Max tarief: € 80,00

Startdatum inzet: 14-11-2022

 

Je komt te werken in een scrumteam binnen de afdeling Interactie Online dat zich focust op de ontwikkeling en in standhouding van interactievoorzieningen. Er zijn raakvlakken met portalen- en formulierenteams binnen Interactie Online. Samen met collega’s werk je aan het hele ontwikkeltraject t.w. refinement van de opdracht, begroten en plannen van taken, ontwikkelen en testen tot en met het demonstreren van de functionaliteit aan de gebruikers.

We zoeken een full-stack java developer met ervaring in de ontwikkeling van back-end systemen. Je bent een vraagbaak voor collega’s en deelt waar nodig je kennis. Je bent thuis in verschillende frameworks of je kunt je die snel eigen maken. Je hebt kennis van en ervaring met Java (versie 8 of hoger) (must) en Java EE (must). Als pre heb je kennis van HCL Websphere Portal en Web Content Manager, HCL Lightweight Enterprise Apps (LEAP) Linux, Openshift Container Technologie, Tekton - Ansible – Jenkins t.b.v. CICD pipeline, Web technologie: HTTP, Rest services, JSON en/of XML (Must) ervaring met Java EE concepten: JAXRS, CDI, JAXB en Jackson, ervaring met 1 of meer applicatie services: Websphere, Tomcat, Wildfly, JBoss of Glassfish (Pre), ervaring met message queues (Pre), ervaring met hulpmiddelen als Confluence en Jira, ervaring met het Linux en netwerken en kennis van webdevelopment: HTML, CSS, Javascript. Je kunt goed functioneren binnen een scrumteam. Van jou als senior ontwikkelaar verwachten we ook dat je collega's kunt coachen, je initiatief neemt, je kennis overdraagt, als informatiebron voor tester, ontwerpers en collega-ontwikkelaars fungeert en vanzelfsprekend meerdenkt over ontwikkelingen op het gebied van Continuous Delivery en Performance en bijdraagt aan de uitwerking en implementatie daarvan. Bij dit alles heb je natuurlijk oog voor security- en kwaliteitsaspecten.

 

Achtergrond Opdracht

Het programma Buitengewone Zaken Blauw (BZB) is opgezet om burgers die geregistreerd stonden in de Fraude Signalering Voorziening (FSV) te informeren over deze registratie, de reden waarom zij daarin stonden, en óf en zo ja welke gevolgen deze registratie voor hen gehad heeft. Tevens verzorgt BZB de afhandeling van de respons van burgers: ontvangen, kanaliseren, behandelen en beantwoorden.

 

Doelstelling team:

Voor de communicatie met burgers die in FSV geregistreerd stonden wil BZB een portaal inrichten waarin BZB informatie met de burger kan delen en waarin persoonlijk en laagdrempelig contact kan plaatsvinden tussen burger en Belastingdienst. Het nieuwe team waar je deel van wordt heeft als opdracht om dit portaal te realiseren.

  • HBO Diploma (bij voorkeur een bachelor in ICT)
  • OCA en OCP of vergelijkbare certificaten
  • Ervaring met Java (versie 8 of hoger) (must)
  • Ervaring met Java EE of ervaring met een identiek framework (bijv. Spring Boot) en de bereidheid om in Java EE te ontwikkelen

 

Functiewensen

  • Kennis van HCL Websphere Portal en Web Content Manager, HCL Lightweight Enterprise Apps (LEAP) Linux, Openshift Container Technologie, Tekton - Ansible – Jenkins t.b.v. CICD pipeline, Web technologie: HTTP, Rest services, JSON en/of XML
  • Ervaring met Java EE concepten: JAXRS, CDI, JAXB en Jackson
  • Ervaring met 1 of meer applicatie services: Websphere, Tomcat, Wildfly, JBoss of Glassfish (Pre)
  • Ervaring met message queues (Pre), ervaring met hulpmiddelen als Confluence en Jira
  • Ervaring met het Linux en netwerken en kennis van webdevelopment: HTML, CSS, Javascript.
  • We werken in een scaled Agile omgeving met SAFe en we willen in onze voortbrenging doorgroeien richting Continuous Delivery en versnellen en verbeteren. We stellen het op prijs als je daarin wilt meedenken.

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions.

Similar projects

+ Search all projects