Itprojects

Freelance Fullstack Developer (ZZP)

Posted Oct 11, 2022
Project ID: ITJP00071929
Location
Utrecht , Utrecht
Duration
5 months
-
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
75 - 90 €/hr

36uur
6 maanden (verlening optioneel)


Hoe denk jij dat data kan bijdragen aan efficiënte en duurzame klantbediening?

Stel je eens voor dat jij gaat werken in een zeer complexe data-omgeving, waarin klant-, markt- en stuurgegevens van zowel de bank als externe partijen zijn opgenomen. Een omgeving waar we met ongeveer 80 collegas inzicht leveren rondom alle speerpunten van de bank zoals digitalisatie, KYC (ken je klant) en bereikbaarheid voor zowel de centrale bank als de lokale banken.

Met de collegas van Business Intelligence maken we impactvolle data-gerelateerde informatieproducten. Hierbij komen data, business en software development bij elkaar.
Hieronder enkele voorbeelden van producten die we maken:
- 360 graden klantbeeld: We combineren interne en externe data om een relevant klantbeeld te tonen voor medewerkers.
- Pre deal acceptability check: Hierbij doen we geautomatiseerde data checks en geven we medewerkers advies waar ze op moeten letten bij het aangaan van een nieuwe deal.
- SalesSuite: Een dashboard waarin we alle relevante Sales KPI's tonen.

Als Full Stack Developer help je bij het realiseren van cruciale informatieproducten die bijdragen aan besluitvorming tot op het hoogste niveau van de bank. Daarbij werk je aan innovatieve oplossingen die we binnen het team zelf ontwikkelen en werk je met de nieuwste technieken en tooling waarmee we voorop blijven lopen als bank. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met collegas zoals:

Rudolf, BI Developer: Wat mij enorm aanspreekt, is dat ik hier met de laatste tools en technieken kan werken. De filosofie is echt: niet blijven hangen in het verleden, maar blijven innoveren, ondernemen, nieuwe dingen uitproberen. Je ziet ook dat de business dit echt waardeert.

Marijn, Full Stack Developer: 'Bijna elke medewerker binnen de bank gebruikt wel een van onze data-gedreven informatieproducten waardoor we echt impact maken. We ontwikkelen deze informatieproducten in nauwe samenwerking met hen waardoor je direct waarde voor hen levert.

Wat zoeken we / Waar kom je te werken
Natuurlijk ben jij klantgericht, nieuwsgierig, resultaatgericht en initieer jij verbeteringen. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Full Stack Developer, zeker in combinatie met:
- HBO/WO Opleiding. Bij voorkeur in de richting Software Development/Informatica (of hier ervaring mee opgedaan).
- We werken op basis van de Microsoft-stack: Azure DevOps, SQL Server (database), .NET Core/C# (backend/api) en Angular(13)-frontend.
- Op onze afdeling gebruiken we een breed scala aan tools en technieken. Genoeg ruimte om je kennis te verbreden of om je verder te specialiseren.
- We zijn een beweging aan het maken om steeds meer informatieproducten te bouwen in de cloud (Azure) gebruikmakend van bijvoorbeeld App Services, Functions, Storage, Service Bus, SQL Server en Data Factory.
- Omdat we veel met data werken, komt er vaak (data)visualisatie (Highcharts/D3) bij kijken.
- Custom Development bestaat uit 7 full stack developers. Bij het ontwikkelen van onze producten werken we samen met BI Developers en BI Translators.
- Samen met het team werken we agile in sprints aan onze kwartaaldoelstellingen. Dit zijn vaak verschillende (grotere en kleinere) projecten waardoor je afwisseling hebt in projecten waar je aan werkt.
- We werken met versiebeheer, codereviews en we hebben een OTAP-ontwikkelstraat waarbij releases zijn geautomatiseerd met CI/CD pipelines.
- Als full stack ontwikkelaar krijg je de kans om features van voor- tot achterkant te realiseren waardoor je het resultaat van je werk direct terugziet en gebruikt ziet worden door de eindgebruikers.

Similar projects

+ Search all projects