Itprojects

Freelance Frontend Developer (ZZP)

Posted Dec 14, 2022
Project ID: IT 9125479
Location
Utrecht , Utrecht
Duration
6 months
(Jan 19, 2023 - Jul 19, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Dec 21, 2022 1:00 PM

Belastingdienst B/cao

Uren per week: 36,00

Standplaats: Utrecht

Startdatum inzet: 19-1-2023

Tijdelijke functie, met optie op vastOp dit moment hebben wij frontend developers met een nieuwsgierige en pro actieve houding nodig die zich hoofdzakelijk richten op het helpen bij het bouwen van open formulieren. Deze formulieren worden gemaakt met verschillende producten. Wij werken met Bold (het Belastingdienst Design System), form.io, moderne frameworks en integratiemogelijkheden.

Op het gebied van de overige tooling wordt je voor zover nodig ingewerkt. Van jou als frontend developer wordt verwacht dat je deze producten op de juiste manier gebruikt met de bijbehorende technieken, en je werk documenteert. De formulieren rol je uit door een ontwikkelstraat (OTAP) en moet je onderhouden op onze ontwikkel- en test omgeving. De applicatie draait op Python en Django binnen een WebSphere Portal Server.

Jij gaat vanuit de IV-organisatie aan de slag voor een van de multidisciplinaire teams die in nauwe samenwerking met de KI&S-organisatie bouwen aan de nieuwe online omgeving. Binnen de directie Klantinteractie & -services (KI&S) van de Belastingdienst zorgt het onderdeel Digitaal voor de optimale inzet van de website, social media en portals van de Belastingdienst. In die omgeving kunnen burgers en bedrijven digitaal zakendoen, hun informatie inzien en eigen instellingen beheren.

De multidisciplinaire teams bundelen klantperspectief en techniek bij het realiseren van generieke oplossingen en omvatten de disciplines interactie, ontwerp, redactie, frontend- en backend-development, testen en meten. We werken scaled agile als onderdeel van een releasetrain.


Functie-eisen:

  • Je hebt aantoonbaar HBO-werk- en -denkniveau 

  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

  • Je hebt ervaring met JavaScript (en Typescript) 

    Functie-wensen

       

  • Je hebt ervaring met Cross Browser Testen (pre), form.io, HTML, Javascript, CSS, WCAG, Adobe webanalytics, Tagmanager (pre), fronten frameworks en methoden.

Similar projects

+ Search all projects