Itprojects

Freelance Devops Solution Engineer, Belastingdienst (ZZP)

Posted Oct 6, 2022
Project ID: IT 9121873
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
6 months
(Nov 1, 2022 - May 1, 2023)
Hours/week
34 hrs/week
Payrate range
75 - 90 €/hr
Application Deadline: Oct 11, 2022 12:00 PM

Belastingdienst B/cao

Uren per week: 34,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 90,00

Startdatum inzet: 1-11-2022

Tijdelijke functie, met optie op vast

 

De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te

maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen en beheren van verschillende internetportalen en webapplicaties.

In het team Digital Experience Open source & Appliances werken we onder andere aan de ontwikkeling en het beheer van het ECM-systeem Quark. Het systeem biedt functionaliteit voor het publiceren van informatie van douane, belastingdienst en toeslagen via één of meerdere publicatie- kanalen. De

content wordt gecreëerd en beheerd in een medium neutrale vorm (o.a. XML DITA). Deze content kan daardoor in verschillende samenstellingen en vormen van opmaak gepubliceerd worden, bijv. XML, HTML of PDF.

Met Quark XML Author wordt content gemaakt en onderhouden in XML DITA structuur. Quark XML Author is gebruikersvriendelijk doordat de gebruikersinterface in Microsoft Word is geïntegreerd. Daarnaast is het Quark Publishing Platform beschikbaar. Dit platform biedt naast publicatie van content o.a. versiebeheer en workflow. De content wordt in een centraal beheerde SQL Server database opgeslagen.

 

Achtergrond Opdracht

Als DevOps solution engineer voor het ECM-systeem Quark zorg je voor een goede werking en onderhoud van het systeem. Er wordt gewerkt in een DevOps- situatie. Dit houdt in dat voor Quark zowel het functionele beheer als het technische beheer wordt uitgevoerd.

Je ontwikkelt nieuwe functionaliteit en verbetert bestaande functionaliteit. Je voert onderhoud van de infrastructuur uit, zoals het uitvoeren van upgrades van het systeem en/ of aanpassingen aan het systeem naar aanleiding van gerelateerde infrastructurele wijzigingen buiten het systeem. Hiervoor voer je bouw-, test- en implementatiewerkzaamheden uit.

Verder ondersteun je gebruikers die vragen hebben over het gebruik van de tooling en adviseer je projecten over de mogelijkheden om Quark in te zetten als middel voor informatievoorziening.

 

Functievereisten:

  • Ervaring met Java en Javascript
  • Ervaring met technieken als XML, XSLT, HTML, CSS
  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van de tools Eclipse, Notepad++, XMLSpy en Deltacopy is een pre.

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

Similar projects

+ Search all projects