Itprojects

Freelance Cloud Engineer (ZZP)

Posted Jan 13, 2023
Project ID: IT 9126713
Location
Groningen, Groningen
Hours/week
28 hrs/week
Timeline
6 months
Starts: Feb 1, 2023
Ends: Jul 31, 2023
Payrate range
65 - 80 €/hr
Application Deadline: Jan 24, 2023 1:00 PM

Stichting Hanzehogeschool Groningen

Duur van de inzet: start bij voorkeur 1 februari tot de zomervakantie

Omvang: 28 uur (32 uur is bespreekbaar)

Inschaling: CAO HBO schaal 10 Max. 80 Euro per uur

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Functieomschrijving

Je gaat je bezighouden met de al ingezette complexe cloud transitie bij de Hanzehogeschool om daarmee de huidige dienstverlening te optimaliseren en de digitale transformatie te faciliteren.

Vernieuwing en beheer van de server- en databaseomgevingen binnen de Hanzehogeschool gaan daarin hand in hand. Denk hierbij aan de modernste Azure, SQL Databases, VMWare, Microsoft SQL, Windows server en Active Directory ontwikkelingen. Concrete werkzaamheden zijn applicatielandschappen verplaatsen van on-premises naar de cloud, het faciliteren van innovatie werkplaatsen vanuit een standaard dienstverlening en SQL-databases migreren naar de cloud. In een gecombineerde projectmatige, agile en ITIL-omgeving komen alle aspecten van vernieuwen, doorontwikkelen en beheren aan de orde.

Kortom een afwisselende functie voor een cloud engineer in een multidisciplinaire omgeving met de modernste (Microsoft) technieken.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij het stafbureau Informatisering. Informatisering levert de ICT-voorzieningen aan de hele hogeschool en is leidend in het ontwikkelen en implementeren van beleid voor de informatievoorziening. Informatisering heeft een belangrijke faciliterende rol in de strategische koers van de HG en heeft een cruciale rol in de ondersteuning van de primaire processen: onderwijs & onderzoek. Bij het stafbureau Informatisering werken ca. 180 interne en externe medewerkers die dagelijks meer dan 30.000 gebruikers van de Hanzehogeschool (medewerkers en studenten) voorzien van ICT-voorzieningen en advies.


Functie-eisen:

- Minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

- Kennis en ervaring met SQL-databases.

- Ervaring met ITIL-procesmanagement en agile werken.

- Ervaring met Azure, VMware, Windows server en Active Directory.

- Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied.

- Je bent oplossingsgericht en een echte teamplayer.

Similar projects

+ Search all projects