Itprojects

Freelance Backend Developer (ZZP)

Posted Oct 25, 2022
Project ID: IT 9122733
Location
Utrecht, Utrecht
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
Starts: Nov 14, 2022
Payrate range
60 - 70 €/hr
Application Deadline: Oct 27, 2022 12:00 PM

Belastingdienst B/cao

Startdatum inzet : 14 november, open einde

Aantal uren per week : 36

 

Je komt te werken in een scrumteam binnen de afdeling Interactie Online dat zich focust op de ontwikkeling en in standhouding van interactievoorzieningen. Er zijn raakvlakken met portalen- en formulierenteams binnen Interactie Online. Samen met collega’s werk je aan het hele ontwikkeltraject t.w. refinement van de opdracht, begroten en plannen van taken, ontwikkelen en testen tot en met het demonstreren van de functionaliteit aan de gebruikers.

We zoeken een backend developer. Als backend developper ben je verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe backend webservices en het onderhouden van bestaande webservices.Je bent in staat om zelfstandig een opdracht te kunnen vertalen naar werkende code, testen en documentatie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en trainen van nieuwe developers. Ook draag je bij aan de software architectuur van het platform en denk je mee met verschillende collega's over oplossingsrichtingen. Je hebt kennis van Web technologie: HTTP, Rest services, JSON en/of XML (Must), kennis van webdevelopment: HTML, CSS, Javascript (Pre), je hebt ervaring met Java EE concepten: JAXRS, CDI, JAXB en Jackson (Pre), met 1 of meer applicatie services: Websphere, Tomcat, Wildfly, JBoss of Glassfish (Pre), met message queues (Pre), met hulpmiddelen als Confluence en Jira (Pre), met het Linux en netwerken (Pre). Bij dit alles heb je natuurlijk oog voor security- en kwaliteitsaspecten. Je bent in staat om kennis over te dragen naar junior en medior collega’s, je kunt zelfstandig een opdracht vertalen naar een werkende code, inclusief testen en documentatie.

Samenwerken binnen en buiten het team is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt een analytisch/probleemoplossend vermogen, je kunt goed plannen en organiseren werk van het team en eigen werk en bent resultaatgericht.

 

Achtergrond Opdracht

Het programma Buitengewone Zaken Blauw (BZB) is opgezet om burgers die geregistreerd stonden in de Fraude Signalering Voorziening (FSV) te informeren over deze registratie, de reden waarom zij daarin stonden, en óf en zo ja welke gevolgen deze registratie voor hen gehad heeft. Tevens verzorgt BZB de afhandeling van de respons van burgers: ontvangen, kanaliseren, behandelen en beantwoorden.

 

Doelstelling team:

Voor de communicatie met burgers die in FSV geregistreerd stonden wil BZB een portaal inrichten waarin BZB informatie met de burger kan delen en waarin persoonlijk en laagdrempelig contact kan plaatsvinden tussen burger en Belastingdienst. Het nieuwe team waar je deel van wordt heeft als opdracht om dit portaal te realiseren.

 • Kennis van Web technologie: HTTP, Rest services, JSON en/of XML (Must)
 • Ervaring met Java EE (versie 8 of hoger) of ervaring met een identiek framework (bijv. Spring Boot) en de bereidheid om in Java EE te ontwikkelen
 • Ervaring met hulpmiddelen als Confluence, Bitbucket en Jira (Pre)
 • OCA en OCP of vergelijkbare certificaten
 • HBO diploma, bij voorkeur een bachelor in ICT

 

Functiewensen

 • HCL Websphere Portal en Web Content Manager, HCL Lightweight Enterprise Apps (LEAP),Linux, Openshift Container Technologie, Tekton - Ansible – Jenkins t.b.v. CICD pipeline
 • Ervaring met Java EE concepten: JAXRS, CDI, JAXB en Jackson (Pre)
 • Ervaring met 1 of meer applicatie services: Websphere, Tomcat, Wildfly, JBoss of Glassfish (Pre)
 • Ervaring met message queues (Pre)
 • Ervaring met hulpmiddelen als Confluence en Jira (Pre)
 • Ervaring met het Linux en netwerken (Pre), kennis van webdevelopment: HTML, CSS, Javascript (Pre)
 • We werken in een scaled Agile omgeving met SAFe en we willen in onze voortbrenging doorgroeien richting Continuous Delivery en versnellen en verbeteren. We stellen het op prijs als je daarin wilt meedenken.

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

Similar projects

+ Search all projects