Itprojects

Freelance Applicatieontwikkelaar (ZZP)

Posted Oct 28, 2022
Project ID: IT 9122986
Location
Apeldoorn, Gelderland
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
6 months
Starts: Dec 5, 2022
Ends: Jun 5, 2023
Payrate range
70 - 85 €/hr

Belastingdienst B/cao

Startdatum : 5 december 2022

Aantal uren per week : 36

Standplaats in overleg : Apeldoorn

Tijdelijke functie, met optie op vast

 

Je komt te werken in een scrumteam in de releasetrain Interactie Online dat zich focust op de ontwikkeling en in standhouding van voorzieningen voor toegangs en ondertekenmanagement (incl. authenticatie en autorisatie). Er zijn raakvlakken met portalen- en formulierenteams binnen Interactie Online. Samen met collega’s werk je aan het hele ontwikkeltraject t.w. refinement van de opdracht, begroten en plannen van taken, ontwikkelen en testen tot en met het demonstreren van de functionaliteit aan de gebruikers.

We zoeken een full-stack java developer met ervaring in de ontwikkeling van back-end systemen. Je bent een vraagbaak voor collega’s en deelt waar nodig je kennis. Je bent thuis in verschillende frameworks of je kunt je die snel eigen maken. Kennis van Web security en openSAML is belangrijk.

Verder ben je bekend met Websphere, Websphere openLiberty, Jenkins, SonarQube, Junit, Maven, IntelliJ, CDI, Angular, REST-services, JSP, EJB 's, GIT/Jira/Confluence, Dinq, Linux, XML/XSD.

We werken binnen de scrumteams met Use Case Model, Use Case Specifications, Use Case Realizations en User Stories. Je kunt goed functioneren binnen een scrumteam. Van jou als senior ontwikkelaar verwachten we ook:

  • Coachen van collega’s;
  • Initiatieven nemen;
  • Goed kennis kunnen overdragen;
  • Informatiebron voor testers, ontwerpers en collega-ontwikkelaars zijn;
  • Meedenken over ontwikkelingen op het gebied van Continuous Delivery en Performance en bijdragen aan de uitwerking en implementatie daarvan.

 

Bij dit alles heb je natuurlijk oog voor security- en kwaliteitsaspecten.

 

Achtergrond Opdracht

We zoeken een Java-ontwikkelaar omdat een van de Java-ontwikkelaars bij Interactie Online is vertrokken. Interactie Online is een afdeling georganiseerd als een releasetrain met 15 scrumteams (14 ontwikkelteams en 1 systemteam). Om al die teams gecoördineerd te laten werken gebruiken we SAFe. Binnen deze kaders verzorgen de teams de systeemontwikkeling. Per drie maanden is er een PI-event, waarin de planning voor de komende periode van drie maanden wordt opgesteld door en voor alle teams. Die planning wordt opgedeeld in sprints van twee weken. De producten die binnen Interactie Online worden ontwikkeld en onderhouden hebben betrekking op de interactie tussen de samenleving en de Belastingdienst: namelijk de portalen, formulieren en authenticatie & autorisatie voorzieningen voor burgers en bedrijven. Daarnaast verzorgen we de IT-ondersteuning van de Belastingtelefoon.

  • OCA en OCP of vergelijkbare certificaten
  • Websphere, Jenkins, SonarQube, Junit, Maven, IntelliJ, CDI, Angular, EJB's
  • Ervaring met Java EE
  • HBO werk- en denkniveau

 

Functiewensen

  • Kennis van GIT/Jira/Confluence, dinq, Linux, MQ, XML/XSD;
  • Kennis van en liefst ook ervaring met SAFe;
  • Bekend met Use Case Model, Use Case Specifications, Use Case Realizations en User Stories;
  • Kennis van software beveiligingseisen en enige ervaring met het oplossen van security problemen.
  • We werken in een scaled Agile omgeving met SAFe en we willen in onze voortbrenging doorgroeien richting Continuous Delivery en versnellen en verbeteren. We stellen het op prijs als je daarin wilt meedenken.

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

Similar projects

+ Search all projects