Itprojects

DUO - Freelance IV-Professional (ZZP)

Posted Jan 31, 2023
Project ID: YIS 9127519
Location
Groningen, Groningen
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
1 year
Starts: Feb 20, 2023
Ends: Feb 19, 2024
Payrate range
66 - 81 €/hr
Application Deadline: Feb 7, 2023 10:00 AM

Richttarief: €81 per uur

Startdatum: 20-02-2023

36h per uur

Duur opdracht: een jaar


Bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) staat de 24/7 digitale zelfbediening van miljoenen uiteenlopende klanten centraal. En daarin speel jij een belangrijke rol: jij houdt je binnen een business- en analyseteam bezig met gebruiks-, wijzigingen- en functionaliteitenbeheer en behoeftemanagement. Zo werk je proactief aan een optimaal klantcontact via websites en innovatieve applicaties.De IV-professional werkt aan de vraagkant van de IV (WAAROM & WAT) en laat de oplossingen (HOE) bij leveranciers van ICT-diensten (externe leveranciers, interne DevOps-teams). Het profiel van de IV-professional is sterk in de vraagkant en heeft affiniteit met ICT.De IV-professional maakt deel uit van het kernteam van het Business- en Analyseteam (BAT). De IV-professional is medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelen van het team en daarmee namens de stakeholders verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van één of meer diensten binnen een deel van de organisatie. De IV-professional ondersteunt de Product Owner bij het functioneel aansturen van één of meerdere DevOps-teams en het BAT-team.


Achtergrond opdracht

Bij Service Eenheid Klant zijn we op zoek naar 3 IV-professionals. Service Eenheid Klant richt zich vooral op online klantcontact. SEK ontwerpt, bouwt, beheert en optimaliseert (beveiligde) websites en applicaties en verzorgt informatie logistieke services: ontvangen, beveiligen, sturen, archiveren en versturen. Ook faciliteert SEK innovatie, meestal in de vorm van pilots.DUO en ook SEK hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het Agile werken. IV-professionals werken in multidisciplinaire teams aan beheer, onderhoud en innovatie van diensten. De volgende teams zoeken versterking van een IV-professional:



  1. Openbare Sites & Applicaties (OSA). OSA is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en ontwikkeling van de openbare websites. Denk hierbij aan duo.nl/particulier, duo.nl/zakelijk, inburgeren.nl, werkenbijduo.nl, etc. Daarnaast draagt OSA de verantwoording over verschillende applicaties zoals tools, interne Kennisbanken, etc.

  2. DUO ontwikkelt zich steeds meer als digitale dienstverlener. Hiervoor is steeds meer kennis nodig van digitale dienstverlening en zelfbediening aan de ‘voorkant’ van de klantketen. SEK is een service-eenheid met kennis van zaken die, samen met de klanten, DUO-breed zorg draagt voor een optimaal klantcontact.


  • Je hebt hbo-niveau en kunt dit aantonen, bij voorkeur met een hbo-diploma;

  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring;

  • Je hebt kennis van en ervaring met het toepassen van (analyse)methoden, technieken en processen voor functioneel beheer, bijvoorbeeld BiSL (Next);

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het werken in een agile-/scrum-omgeving - scrum/kanban/scaling (aantoonbaar op CV);

  • Je bent je bewust van je omgeving, hebt een klantgerichte instelling en kunt je goed uitdrukken;

  • Je toont initiatief, bent leergierig, deelt graag kennis en weet mensen te overtuigen;

  • Je kunt goed plannen en organiseren, en houdt ook in hectische perioden het hoofd koel;

  • Na een inwerkperiode toon je aan zelfstandig te zijn en ook zelf verzoeken op te pakken;

  • Je hebt kennis en ervaring met stakeholdermanagement en doet hier een actieve bijdrage aan (aantoonbaar op CV).



Competenties

Je bent omgevingsbewust, klantgericht en houdt je hoofd koel in een hectische omgeving. Je hebt ervaring in een agile-/scrum-omgeving, je bent je bewust van je omgeving, hebt een klantgerichte instelling en kunt je goed uitdrukken, je toont initiatief, bent leergierig, deelt graag kennis en weet mensen te overtuigen. Je kunt goed plannen en organiseren, en houdt ook in hectische perioden het hoofd koel. Na een inwerkperiode toon je aan zelfstandig te zijn door ook zelf verzoeken op te pakken. Je hebt kennis en ervaring met stakeholdermanagement en doet hier een actieve bijdrage aan.

Similar projects

+ Search all projects