Itprojects

Data Analyst/Power Platform Specialist (Freelance/ZZP)

Posted Jan 21, 2022
Project ID: RABOJP00068176
Location
Utrecht
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
9 months
Starts: Feb 1, 2022
Ends: Oct 31, 2022
Payrate range
72 - 87 €/hr
Application Deadline: Jan 25, 2022 12:00 AM

Als Data Analist/Power Platform Specialist binnen KYC Operations help je met de verdere professionaliseringslag in reporting en door middel van het structureren en analyseren van data faciliteer je het proces waardoor we continue kunnen verbeteren.

Impact creëren
 

 • Analystisch, gestructureerd en nauwkeurig.
 • Je kan uitermate goed overweg met data. Je bent een echte data wrangler: locate, acquire, clean and stitch together data from internal and external sources.
 • Je bent in staat je bevindingen helder over te brengen.
 • Kennis van metadatabeheer, Referencedatamanagement, architectuur en modellering;
 • Ervaring met het Microsoft 365 platform en daarbinnen specifiek het Power Platform (Power Apps / Power Automate).
 • Je hebt een sterke kennis van de gehele Microsoft BI Stack; minimaal 2jaar ervaring met MS Power stack (PowerApps en Power Automate);
 • Kennis van SQL, Management Studio, Power BI
   

Binnen KYC Operations is er veel ruimte voor groei en vernieuwing en dus voor jouw ideeën en creativiteit. Een dynamische en super relevante job in een leuk team. Iets voor jou?

Met elkaar
De afdeling Global KYC Operations is onderdeel van het CEO domein en staat er voor opgesteld om te zorgen dat Rabobank uitsluitend integere klanten bedient. Middel daartoe zijn klantonderzoeken op complexere of specialistische compliance risicos bij particuliere en grootzakelijke klanten. KYC/CDD is een belangrijk thema voor de bank in relatie tot de maatschappij en de toezichthouder maar ook voor onze klanten. KYC Operations werkt continu aan verbeteringen en heeft een aantal grote uitdagingen. Er ligt nog veel werk met strakke tijdlijnen, ook willen we onze werkwijze verbeteren zodat we effectiever en beter worden, tot slot willen we de keteninrichting optimaliseren, zodat we van klant tot back-office analist optimaal zijn georganiseerd. In Nederland werken momenteel meer dan 2.500 KYC analisten.


Change & Support is onderdeel van KYC Operations en is ondersteunend aan de operations afdelingen in zowel running the business met ondersteunende processen (HR, MI, procesmanagement, functioneel beheer, secretariaat) als changing the business door proces redesign en inzet van ICT die helpt bij de transformatie naar een hoger niveau in operational excellence. Met jou erbij als Senior Business Support Officer staat de teller van het team op 23 collegas, waaronder:

Gerben Hagedoorn, manager BI, Reporting, Risk & Quality: KYC Operations is een uitdagende omgeving waarin door een heleboel mensen uit verschillende areas met veel energie wordt samengewerkt om te zorgen dat we onze klanten op effectieve wijze op integriteit toetsen en zo in control komen op onze klantendossiers. Iedereen is bereid elkaar te helpen en werkt samen met hetzelfde doel in gedachten.

Met jouw talenten
Dat klant- en resultaatgerichtheid, structureel en ad-hoc samenwerken, analytisch vermogen en oplossingsgericht werken, accuratesse, initiatief nemen en veranderkracht onmisbaar zijn voor deze functie is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Analytisch sterk
 • Ervaring met het Microsoft 365 platform en daarbinnen specifiek het Power Platform (Power Apps / Power Automate).
 • Je hebt een sterke kennis van de gehele Microsoft BI Stack; minimaal 2jaar ervaring met MS Power stack (PowerApps en Power Automate);
 • Kennis van SQL, Management Studio, Power BI
 • Bijzonder accuraat, planmatig en gestructureerd
 • Stressbestendig en uitstekende communicatie- en beïnvloeding skills

Similar projects

+ Search all projects