Itprojects

BI Developer (Freelance/ZZP)

Posted Jan 11, 2022
Project ID: RABOJP00068045
Location
Utrecht
Duration
5 months
(Jan 17, 2022 - Jun 30, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
71 - 87 €/hr

Stel je eens voor dat jij gaat werken in een zeer complexe data-omgeving, waarin klant-, markt- en stuurgegevens van zowel de bank als externe partijen zijn opgenomen. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft door als BI Developer cruciale informatieproducten te ontwikkelen die bijdragen aan besluitvorming op het hoogste niveau van de bank.

 

We maken gebruik van een state of the art enterprise datalake, werken daarbij met de nieuwste technologie in Azure (ADF, Databricks, etc) en je krijgt de ruimte om zelf invulling te geven aan innovatieve oplossingen waarbij je jezelf kan doorontwikkelen.

 

We zoeken een kandidaat die werkzaam gaat zijn in het KYC/CDD domein (Know Your Customer). Een actueel onderwerp binnen de financiële dienstverlening en een omgeving binnen de bank waar je impact kan maken.

 

Impact creëren

 • Bouwt met het team oplossingen die het gehele spectrum van SQL, ETL-en tot en met design en presentatie bestrijken;
 • Het zelfstandig omzetten van data in makkelijk te consumeren relevante informatie (actionable insights);
 • Je maakt informatieproducten met impact voor onze business partners binnen Marketing, Digitale Bank, KYC, Particulieren/Private Banking, Bedrijven, Lokale Banken en onze internationale bank;
 • Je ontwikkelt jezelf, je vakkennis en je producten vanuit intrinsieke motivatie en deelt deze met je collegas.

 

Met elkaar

Samenwerken is de manier waarop we werken. Binnen de bank is de Digital Transformation Office (DTO) het kloppend hart van alle digitale ontwikkelingen. Ons team Business Intelligence bundelt de krachten om de echte waarde uit klant, (digitale) klant processen & marktdata te halen en zet dit om in actionable insights. Hiermee verhogen wij de commercie, efficiency, 9+ klantbeleving en jagen wij de digitalisering aan. Met jou erbij als BI Developer staat de teller van het team op ruim 40 diverse collegas waaronder:

 

Rudolf, Senior BI Developer: 'Wat mij enorm aanspreekt is dat ik hier met de laatste BI tools en technieken kan werken. De filosofie is echt: niet blijven hangen in het verleden, maar blijven innoveren, ondernemen, nieuwe dingen uitproberen. Je ziet ook dat de business dit echt waardeert'.

 

Annebel, Medior BI Developer: 'Het gave aan mijn werk is dat we continue bezig zijn met innovatie en ontwikkelen. Dit geeft veel ruimte om van elkaar te leren, nieuwe kennis op te doen en uitdagingen aan te gaan. Daarnaast is het een erg flexibel en hecht team waarmee je lol kunt hebben gedurende de dag'.

 

Met jouw talenten

Natuurlijk ben jij klantgericht, nieuwsgierig, resultaat gericht en initieer jij verbeteringen. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede BI Developer, zeker in combinatie met:

 • Hbo/wo opleiding
 • Theoretische en praktische kennis van SQL 2016 of hoger.
 • Minimaal 4 jaar ervaring met Microsoft SSIS, SSAS, SSRS en PowerBI.
 • Ervaring met inrichten van en werken in het Azure BI platform
 • Ervaring met Azure Data Factory en Azure Synapse.
 • Goede kennis van modelleringstechnieken als Kimball en datavault
 • Kennis van datawarehouses, relationele databases
 • Kennis van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot datavisualisatie en UX
 • Ervaring met het werken in grotere teams in een agile setting is een pre

Similar projects

+ Search all projects