Itprojects

Belastingdienst - Freelance Medior Rapportage Analist

Posted Feb 16, 2023
Project ID: YIS 9128743
Location
Apeldoorn, Gelderland
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
8 months
Starts: Mar 1, 2023
Ends: Oct 31, 2023
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Feb 22, 2023 4:00 PM

Cluster MI binnen DF&A draagt bij aan het verbeteren en optimaliseren van de dienstverlening van de Belastingdienst door de unieke data waarover de organisatie beschikt te analyseren en ontsluiten in informatieproducten. Je komt binnen een team rapportage analisten waarbij je werkzaam zal zijn op het gebied van informatie visualisatie voor ondersteuning van de business. De belangrijkste werkzaamheden zijn het ontwikkelen van front-end in BI tool SAS VA. Als ervaren werknemer op het gebied van visualisatie van informatie, vertaal je functionele vragen en verzoeken in een concrete visuele oplossing. Je denkt mee met de Business om te komen tot visuele oplossing en ontwikkelt informatielagen die onder de rapportages liggen met SQL. Om deze werkzaamheden volgens de standaarden te kunnen uitvoeren, neem je deel in verschillende in- en externe werkgroepen. En dat jij jouw kennis en expertise kunt delen met collega’s en hen daarin kunt meenemen, is voor jou een niet te onderschatten en waardevol aspect in deze functie.



Achtergrond opdracht:


Cluster MI is opgericht binnen DF&A om de binnen Programma MI/RM ontwikkelde MI producten en gestarte professionaliseringstrajecten voort te zetten. Dit moet leiden tot een informatievoorziening die voorziet in juiste, tijdige en volledige informatie die het management van de Belastingdienst in staat stelt daarmee te plannen, sturen en te verantwoorden en zowel de opdrachtgever als de eigenaar in staat stelt zijn taak uit te oefenen. Voor deze opdracht is werkervaring met het ontwikkelen, testen en implementeren van informatieproducten een vereiste. Het cluster werkt samen met diverse onderdelen van de Belastingdienst. De competentie onderhouden van netwerken, coördineren en verbinden is onmisbaar.

  • Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring met BI tooling, waarbij er sterke voorkeur is voor SAS-VA. 

  • Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau 

  • Je beschikt over minimaal drie jaar recente en aantoonbare ervaring in een rol van managementinformatie- of business informatieconsultant of als senior rapportage analist 

  • Bereid op locatie te werken

Similar projects

+ Search all projects