Itprojects

Belastingdienst - Freelance Fullstack Developer (ZZP)

Posted Jan 31, 2023
Project ID: YIS 9127607
Location
Apeldoorn, Gelderland
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
6 months
Starts: Jan 30, 2023
Ends: Jul 30, 2023
Payrate range
70 - 85 €/hr
Application Deadline: Feb 3, 2023 12:00 PM
  • This position is intended for Dutch-speaking candidates.

  • Max tarief: 85€ per uur

  • 36h per week

  • Startdatum: ZSM



In ons Agile team (testautomatiseerders, ontwikkelaars, analisten en een scrummaster) werken we aan het future proof maken van onze applicatie, waarin ambtenaren aangiftes kunnen verwerken.

Door jouw team worden maandelijkse releases uitgerold t.b.v de Schenk- en Erfbelasting systemen. De opdrachten worden afgeleid uit regeringsvoorstellen, wetswijzigingen, jaaraanpassingen, rationalisatie, infrastructuurwijzigingen of gewenste functionaliteit. Al deze zaken komen op een geprioriteerde roadmap terecht, waaraan jij dagelijks met je collega's werkt. Het werk wordt door jouw team in overleg met de productowner en de businessowner bepaald, vastgesteld per PI en in 5 sprints van 2 weken uitgevoerd.

Als Fullstack Developer bij de Belastingdienst ben je een technisch onderlegde allrounder die zich thuis voelt in verschillende disciplines. Je voelt je verantwoordelijk voor het continu blijven ontwikkelen en verbeteren van onze applicaties. Samen met je collega’s werk je aan het hele agileontwikkeltraject. Je zorgt voor de development activiteiten, helpt deze vanuit jouw specialisme uit te voeren, te verbeteren en te automatiseren.

Daarnaast neem je deel aan in de transitie die onze IT-teams doormaken richting zelfsturende DevOps-teams. Hierbij zorg je dat onze teams steeds meer verantwoordelijkheden naar zich toetrekken. Professionele ontwikkeling én optimale software: dat is jouw doel. 

Achtergrond opdracht

Schenk- en Erfbelasing maakt een uitdagende transitie door. Begin 2023 gaan wij werken met Open-shift / Container hosting en Java 17. Wanneer deze vernieuwing is doorgevoerd en de rust wedergekeerd, zullen we de stap maken naar verservicing en middels de Dev-Ops structuur gaan werken. Wij behoren tot de koplopers binnen de Rijksoverheid op het gebied van technologie en vernieuwing. Kortom: werken bij Schenk- en Erfbelasting biedt jou de kans mee te veranderen, te groeien en te leren. 

  • Als Java developer ontwikkelwerk verrichten die passen bij bovenstaande opdrachtbeschrijving

  • Kennis van test-automatisering



Functie-wensen

  • HBO ICT; SCJP/OCPJP én een aantal aanvullende Java-certificaten; Ontwikkelen in Java Enterprise Edition; Certificaat Redhat Openshift Kennis van Angular 14, Java 17, JEE 7, DB2, REST en SOAP en tools als: IntelliJ, Jenkins, SonarQube, Git, Bitbucket, Maven, JUnit 5 en Mockito. CI/CD, JMS, JPA en EJB. 

  • Ervaring met DevOps is en pré.

Similar projects

+ Search all projects