Itprojects

Belastingdienst - Freelance Data Engineer (ZZP)

Posted Oct 13, 2023
Project ID: YIS 9141324
Location
Apeldoorn, Hybrid
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
6 months
Starts: Nov 1, 2023
Ends: Apr 30, 2024
Payrate range
60 - 75 €/hr
Application Deadline: Oct 19, 2023 3:00 PM

Startdatum: 19-10-2023

Einddatum: 30-04-2024

Duur: 6 maanden

Uren per week: 36

Tarief: 60 - 75 €/uur



Je werkt in een scrumteam aan de ontwikkeling van nieuwe modellen en dashboards. Daarnaast zijn ook producten in beheer waar ontwikkelwensen zijn. Je werkt samen met datascientists, rapportage analisten en business analisten. Aan jou om specifieke kennis en ervaring mee te brengen en deze over te dragen aan je collega's zodat de kennis geborgd blijft als je vertrekt.Hybride werken is mogelijk. Minimaal 1 dag per week een teamdag op kantoor.



Achtergrondopdracht:


Het dienstonderdeel CD DF&A is in ontwikkeling en daarin speel jij een belangrijke rol. Met jouw kritische blik, uitgesproken persoonlijkheid en technische inzichten help je onze afdeling verder vooruit. Dankzij de bigdataplatforms en systemen van de Belastingdienst kunnen we burgers en bedrijven supersnelle service leveren. In totaal beschikt de Belastingdienst nu over ongeveer 100 systemen die het werk efficienter maken. Deze worden ontwikkeld en beheerd bij DF&A, het dienstonderdeel waar jij werkt. We bouwen producten zoals dashboards en signaalmodellen om de andere onderdelen binnen de Belastingdienst te ondersteunen.​​​​​​​



Must Haves:

 

  • HBO Diploma met een beta opleiding met een kwantitieve component

  • Aantoonbare affiniteit met data, data analyse, visualisaties en statistische methodes en technieken

  • Programmeerkennis in SAS(VA), SQL en teradata

  • Kennis van fiscale thema's zoals wet DBA, Wagweu of PGA is een pré.

  • Ervaring met werken in een Agile/scrum omgeving en multidisciplinair team, ervaring met verrichten van verkenningen voor verdere productontwikkelingen.

Similar projects

+ Search all projects